LATEST NEWS

UPDATE: Expansion για το Far Cry 3

Το Far Cry 3 ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2012 και, σε αντίθεση με τις συνήθειες της Ubisoft, υπάρχει μια σχετική “ησυχία” γύρω από αυτό. Οχι πια, καθώς ένα teaser trailer για κάποιο Far Cry 3: Blood Dragon έκανε προ ημερών την εμφάνισή του, το οποίο πολλοί πίστεψαν ότι ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, καθώς η Ubisoft “φρόντισε” να το δημοσιοποιήσει την πρώτη του μηνός.

Οπως φαίνεται, η ύπαρξή του δεν είναι διόλου “αστεία”, καθώς ήδη έχουν διαρρεύσει μερικά screenshots και πληροφορίες στο Xbox Marketplace και σύντομα θα γίνουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για το επερχόμενο expansion/DLC (stand-alone πιθανότατα), το οποίο θα αποτείνει φόρο τιμής στις action movies των ’80s (αυτές που λατρεύει να παρακολουθεί ο Καρκαλέμης). Αλλωστε το όνομα του teaser τα “λέει” όλα (“το έτος είναι 2007 και είναι το μέλλον;”)

 

UPDATE: Τελικά η ύπαρξη του Far Cry 3: Blood Dragon επιβεβαιώθηκε επίσημα, αλλά σίγουρα όχι με τον τρόπο που θα ήθελε η Ubisoft. Οπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι διέρρευσε μέσω ενός exploit που υπήρχε στην ασφάλεια της online υπηρεσίας της Ubisoft, Uplay, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν στο λογαριασμό τους πριν τη κυκλοφορία του, μαζί και με πολλούς άλλους τίτλους της Ubisoft!

Φυσικά το exploit αυτό έχει πάψει να υφίσταται, αλλά η ζημιά έγινε και πολύς κόσμος απέκτησε πλήρη πρόσβαση στο παιχνίδι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δίχως άλλο, μια πολύ κακή εξέλιξη για τη Ubisoft…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL