LATEST NEWS

Επανακυκλοφορεί το Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Προφανώς κάποιοι gamers θα έχουν απομείνει και στις μέρες μας που εξακολουθούν να θυμούνται με νοσταλγία τα text adventures το μακρινού παρελθόντος. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν και οι ιθύνοντες του BBC και αποφάσισαν να προβούν σε μία κίνηση ανάλογη εκείνης που είχαν πράξει στα πλαίσια του εορτασμού των 20 ετών από την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού της Infocom.

Η 30th Anniversary edition θα παίζεται μέσω browser, θα διαθέτει κάποια HD visuals (!!!) και θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου, ημερομηνία που θα σημάνει τη συμπλήρωση 30ετίας από τη μετάδοση των αυθεντικών ραδιοφωνικών έργων του Douglas Adams.

Το φαινόμενο των επανακυκλοφοριών σπουδαίων τίτλων του παρελθόντος δε λέει να σταματήσει και φυσικά αυτό κάθε άλλο παρά δυσαρεστεί όλους εμάς, που μας δίνεται η ευκαιρία να θυμηθούμε, ή να γνωρίσουμε για πρώτη φορά, παιχνίδια που γράψανε τη δική τους ιστορία στο χώρο…

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. Πάντως, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μέσω browser στο site του Douglas Adams, για όποιον ενδιαφέρεται:

    http://www.douglasadams.com/creations/infocomjava.html (”http://www.douglasadams.com/creations/infocomjava.html”)

    Για να παίξει καλύτερα, αντιγράψτε το serial number που δείχνει στο επάνω μέρος της “οθόνης” στο πλαίσιο που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε Go…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL