EDITORIALSEverything Online

April Fools’: Συνεργασία RageQuit – Δήμου Σιγκαπούρης

Μια ξεχωριστή διάκριση για το RQ και την ελληνική gaming δημοσιογραφία οριστικοποιήθηκε απόψε και έρχεται να ταράξει τα παγκόσμια νερά. Ο δήμος Σιγκαπούρης, αντιμετωπίζοντας χρόνιο πρόβλημα έλλειψης PC reviewers ως αποτέλεσμα της εχθρικής προδιάθεσης μικρής μερίδας του πληθυσμού της χώρας καθώς και σύσσωμων των γειτονικών λαών (το γνωστό και ως Largo Embargo), αποφάσισε να κάνει φυγή προς τα εμπρός και να απευθυνθεί στο site μας για συνεργασία. Πλέον ,αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, όλα τα review του αγαπημένου σας portal θα διατίθενται από επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα της (μικρής αλλά εξαιρετικά εύρωστης οικονομικά) χώρας μεταφρασμένα στα Αγγλικά και τα απλοποιημένα Κινεζικά (η γλώσσα του 50% περίπου του πληθυσμού).

{youtube}GEJLIABwYFw{/youtube}

                                                          H PCμεταλοκοινότητα της Σιγκαπούρης γιορτάζει

 

Μάλιστα και σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την περιοχή, προτού καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφες το μέχρι πρότινος αρραγές μέτωπο του Largo Embargo εμφανίζει ρωγμές. Φήμες αναφέρουν πως στο κόλπο ενδέχεται να μπει και ο Δημος της Κεζόν με μπροστάρη τη Δήμαρχο Κορασόν ΛεΤσάκ , πράγμα που αν πραγματοποιηθεί σημαίνει πως τα άρθρα του RQ θα μεταφράζονται χωρις καθυστέρηση και στην Tagalog.

Μερικές δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις:

Κώστας Καλλιανιώτης “Δεν θα ησυχάσω μέχρι το υλικό του RQ να είναι άμεσα διαθέσιμο στα λαοτιανά”
Nίκος Καλαγκιάς “Mε φωτιά, ατσάλι και γυμνές γροθιές θα κατακτήσουμε τον Ινδοειρηνικό”
Στέφανος Koυτσούκος “Tόσο έντονα συναισθήματα είχα να βιώσω από τότε που κοπάνησα την επιγονατίδα μου σε βαλβίδα από λέβητα. Μαγικές στιγμές”
Αλέξανδρος Γκέκας “Ακόμη ενα καρφί στο φέρετρο των κονσολών”

Η επικαιρότητα καλπάζει, μείνετε συντονισμένοι στους δείκτες σας γιατί όλο και καμιά καλούτσικη ταινία θα δείξει, χρονιάρες μέρες έρχονται.

Βασίλης Ξερικός

Γεννημένος στην Αθήνα το 1979. Gamer εξ απαλών ονύχων, η πρώτη μου επαφή με το σπορ έγινε με έναν κλώνο του Pong σε προσχολική ηλικία.  Αν και πιστός χρήστης PC από to 1989 και την εποχή των XT έχουν περάσει από την κατοχή μου και διάφορες κονσόλες (Atari 2600, διάφορες Sega, σειρά των Playstation κλπ) ενώ η εισαγωγή μου στην gaming δημοσιογραφία έγινε μόλις το Γενάρη του 2012 και το PC Master. Παλαίμαχος των adventures, πλέον μοιράζω τον gaming χρόνο μου μεταξύ MMO, RPG (κάθε είδους) και Shooters. Email:  [email protected] Follow me: Facebook | Twitter | SteamID: Kuivamaa

8 Comments

  1. Άλλη μια επιτυχία. Δεν ήξερα πως το site κάνει θραύση στη Σιγκαπούρη, το σύστημα βαθμολόγησης μάλλον δε θα καταλάβαιναν και το ήθελαν σε πιο απλοποιημένα κινέζικα. Μπράβο που το κρατήσατε μυστικό κι από το φόρουμ. Η αναγνώριση ήρθε και από μακριά. Πάντα επιτυχίες.

  2. Πολλά συγχαρητήρια παιδιά … αλλά είχα την εντύπωση (σύμφωνα και με τις δύο πρόσφατες αναρτήσεις) πως το site απευθύνεται σε κονσόλες.
    Δηλ. ισχυρίζεστε ότι κοροϊδέψατε τους Σιγκαπουριανούς (που τους είχα για έξυπνους) και θα τους πασάρετε κονσολο-reviews για PC-reviews;
    Δηλ. μου λέτε (ακόμα χειρότερα) πως τόσο καιρό ζούσα μια πλάνη, και τελικά δεν μπορώ να παίξω ούτε ένα παιχνίδι από όσα έχετε παρουσιάσει στην κονσόλα μου; :()

  3. Φίλε Nest, μείνε βέβαιος πως η καρδιά του Ragequit χτυπούσε, χτυπά και θα χτυπά πάντα κονσολικά. Τώρα εντάξει, μην κοιτάς αν για τα μάτια του κόσμου παρουσιάζουμε και κανένα αστείο indie για PC…όλοι εξάλλου γνωρίζουμε πως σαν 25FPS στα 900p δεν έχει. Ίσως κάποιοι με μηχανήματα 3.5000Ε και πάνω να βλέπουν framerates πάνω από 40 σε high ρυθμίσεις, αλλά εντάξει, είπαμε, έχουμε και ζωή, μην ρίχνουμε όλα μας τα χρήματα στο gaming!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL