LATEST NEWS

Remastered version και για το Full Throttle

Mετά το “Grim Fandango” και το “Day of The Tentacle”, ήρθε η σειρά του “Full Throttle” ν’ αποκτήσει remastered έκδοση. Κι αν εκείνη του πρώτου παιχνιδιού δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε και θα θέλαμε, ελπίζουμε αυτή του δεύτερου ν’ ανοίξει την όρεξή μας για τον ερχομό της σύγχρονης version του διάσημου “μηχανόβιου” adventure game.

Το πλέον ευχάριστο βέβαια είναι ότι το ένα μετά τ’ άλλο τα διάσημα παιχνίδια της Lucasarts αναβιώνουν, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους gamers να έρθουν σ’ επαφή μαζί τους, βιώνοντας ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορία του genre.

Προς το παρόν η remastered αυτή έκδοση έχει ανακοινωθεί μόνο για τα PS4 και PS Vita, αλλά κρίνουμε ότι, για μία ακόμη φορά, είναι απλά θέμα χρόνου η ανακοίνωση και της PC έκδοσης. Tim Schafer, πιστεύουμε κι ελπίζουμε να μη μας πικράνεις.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL