LATEST NEWS

Κυκλοφορία και στο PC για το Diablo Immortal

Το Diablo Immortal της Blizzard θα είναι, απ’ ότι φαίνεται, τέως “mobile-only” τίτλος, καθώς σε σημερινή ανακοίνωση προέκυψε ως είδηση η κυκλοφορία του και για PC. Σύμφωνα με το trailer που ανέβασε η εταιρεία στο Youtube, το free-to-play παιχνίδι θα λανσαριστεί επισήμως στις 2 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει και η Open Beta του για PC. Αξιοσημείωτη είναι και η πληροφορία πως ο τίτλος θα υποστηρίζει Crossplay μεταξύ κινητών και PC.

Η αρχική ανακοίνωση του Diablo Immortal πίσω στη Blizzcon του 2018 μόνο ως περιβόητη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς έχει μείνει στην ιστορία περισσότερο για τα memes που παρήγαγε παρά για την ίδια την προοπτική ενός free-to-play mobile Diablo game. Έκτοτε έχει μπει αρκετό νερό στο αυλάκι και… έχουν συμβεί πράγματα, τόσο αναφορικά με την ίδια την Blizzard ως εταιρεία όσο και σχετικά με το Diablo franchise, μεταξύ των οποίων και η ανακοίνωση της δημιουργίας ενός πλήρους, “παραδοσιακού” Diablo game. Η νέα ανακοίνωση για το Diablo Immortal μάλλον ανήκει στην 2η και πιο “ευχάριστη” κατηγορία ειδήσεων, αν και αυτό μάλλον θα κριθεί κατά την οριστική κυκλοφορία του τίτλου. 1 μήνα και μία εβδομάδα μακριά, λοιπόν.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Mogrey665

Lich
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,162
το παιχνιδι που ολοι περιμεναμε εδω μεσα. στον εξω κοσμο λογικα θα κανει επιτυχια παντως.
 

vlad

Gelatinous Cube
Joined
Oct 31, 2013
Messages
195
Ασχέτως με την αντίθεση του Τσουρινάκη εγώ την εγγραφή μου στην Μπετα την έκανα. Ε ρε και να είναι κανα καλό παιχνίδι του 80% τζαστ σεινγκ
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,521
Μπήκα για λίγο, και είναι... ένα δωρεάν mobile Diablo action game, στο πισή. Οποία έκπληξις :p

Δηλαδή, οι χάρτες είναι υπεργραμμικοί (άντε να έχεις 2 μονοπάτια, με το 1 να οδηγεί στο objective και το άλλο σε κάποιο σεντούκι), το ινβέντορι δεν υποστηρίζει drag and drop, τα stats και τα skills είναι απλοποιημένα όσο πάει, δεν υπάρχει επιλογή για υψηλότερο resolution (μόνο κάτι graphics quality stats που βελτιώνουν ελαφρώς τα μοντέλα)... και, αυτό. Ουδεμία έκπληξις δηλαδή.

Πάντως δεν έχω κρασάρει ακόμα, να αναφερθεί κι αυτό.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,521
Προχώρησα λίγο παραπέρα και, πέραν του υπεραπλού gameplay και των mobile γραφικών, νταξ για δωρεάν γκεημ δεν είναι και ΟΙΚΤΡΑ άσχημο.

Δλδ, πάμε σε μερικά γνώριμα μέρη ή σε άλλα διάσημα από το Lore, βρίσκουμε γνώριμους χαρακτήρες από τα άλλα Diablα (αυτός ο έρμος ο Skeleton King, φαλάγγι τον πάμε όπου τον βρίσκουμε), έχει από σχετικά νωρίς RIFTS και Leaderboards... Σκοτώνεις λίγη ώρα στο πισή με δαύτο δλδ χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,291
Καλύτερο από ό,τι περίμενα, χειρότερο από ό,τι θα έπρεπε. Αυτό θα πω μόνο.
 

vlad

Gelatinous Cube
Joined
Oct 31, 2013
Messages
195
Καλύτερο από ό,τι περίμενα, χειρότερο από ό,τι θα έπρεπε. Αυτό θα πω μόνο.
Ωραια τοποθετηση!! Εγω δεν το παλεψα για πολυ και πηρε ποδι γρηγορα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,521
Από πλευράς περιεχομένου και production values, το παιχνίδι κοντράρει στεγνά το Diablo 3 μετά το εξπάνσιον του. Έχεις άπειρα πράγματα να κάνεις, από πολύ νωρίς, και όταν φτάσεις Level 60 και αρχίσεις να παίρνεις paragon levels ξεκλειδώνονται ΑΚΟΜΑ περισσότερα quests/events/whatever σε κάθε περιοχή, μιλάμε για χαοτικά πολλές επιλογές.

Απλά μετά από κάποιο σημείο υπάρχει αυτό το paywall που συζητάμε και στο discord. Ουσιαστικά για να αποκτήσεις Legendary Crests για rifts, που οδηγούν εμμέσως στα Legendary Gems υψηλού λέβελ που είναι απαραίτητα για το character progression και builds στα ύστερα στάδια του παιχνιδιού, πρέπει είτε να σκάσεις λεφτά είτε να δοκιμάζεις την τύχη σου φαρμάρωντας με το 1 δωρεάν Legendary Crest που σου δίνει το γκεημ κάθε μήνα (!).
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,450
Μέρες τώρα το μόνο που διαβάζω είναι γκρίνια. Τόσο f2p korea το έκαναν ρε παιδιά; Λέω να το κατεβάσω αλλά δεν προβλέπω χρόνο να παίξω.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,521
h8rs gonna h8, το παιχνίδι για ΤΖΑΜΠΕ ΟΛΕ DIABLO ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ είναι μια χαρά. Απλά μετά τις πρώτες 500 ώρες που θα του αφιερώσεις και όταν θα φτάσεις στο ύστατο end-game, έχει ένα άθλιο σύστημα όπου ακόμα και λεφτά να σκάσεις δεν σου βεβαιώνει πως θα βρεις το gear για το build που θες.
 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elGreek