LATEST NEWS

64-bit O/S, 6GB RAM και 4-core CPUs θα ζητάει το Witcher 3

Έφτασε λοιπόν η ώρα να δημοσιοποιηθούν οι απαιτήσεις του Witcher 3: Wild Hunt, που θα μας έρθει την 19η Μαΐου. Κι η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα θα στεναχωρήσουν κάποιους, καθότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, το παιχνίδι θα τρέχει μόνο σε 64-bit Windows 7 ή 8/8.1, θ’ απαιτεί την ύπαρξη 6GB RAM, καθώς και την παρουσία τετραπύρηνου επεξεργαστή.

Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζεται η CD Projekt RED ότι αποτελούν τις minimum προδιαγραφές που θα πρέπει να έχει ένα PC, προκειμένου να είναι ικανό να τρέξει το νέο μέλος της Witcher οικογενείας. Μάλιστα ο επεξεργαστής πρέπει να είναι Intel i5-2500K/AMD Phenom II X4 940 και άνω, ενώ η κάρτα γραφικών τουλάχιστον nVidia GTX660/AMD HD7870. 

Από μεριάς μας αμφιβάλλουμε σοβαρά για το αν το παιχνίδι δε θα τρέχει και σ’ άλλες CPUs, όπως για παράδειγμα σε “απλό” i5-2500 ή AMD Phenom II X4 920/925, όπως και σε προγενέστερες αυτών που αναφέρθηκαν GPUs, αλλά ας περιμένουμε να δούμε. Το σίγουρο είναι ότι τα 6GB RAM και το 64-bit λειτουργικό δεν είναι και μικρή απαίτηση, αλλά κάποτε θα ερχόταν η στιγμή που θα θεωρούνταν απαραίτητα για τις νέες κυκλοφορίες.

manos426f

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Related Articles

3 Comments

  1. ” 64-bit λειτουργικό δεν είναι και μικρή απαίτηση”

    Ναι μωρέ, ουτε 7 χρόνια δεν έχει που έχουν εδραιωθεί τα 64-bit Windows…

  2. Κοίτα, μπορεί τα 64-bit λειτουργικά να έχουν ένα μερίδιο της τάξης του 75% περίπου -λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που δίνει το Steam- αλλά το να μένει εκτός κι αυτό το 25% δε το λες και λίγο.

Leave a Reply

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close