LATEST NEWS

Αποκαλύφθηκε το HITMAN 2

Σε ένα επεισόδιο αυτή τη φορά...

Αφού η ΙΟ Interactive κατόρθωσε να διατηρήσει τα δικαιώματα του πνευματικού της παιδιού HITMAN, αφότου χώρισε τα “τσανάκια” της με την Square Enix, επιστρέφει δριμύτερη για τις νέες περιπέτειες του φαλακρού δολοφόνου.

Το HITMAN 2, όπως εντελώς πρωτότυπα θα τιτλοφορείται, αφήνει πίσω του το αμφιβόλου αποδοχής επεισοδιακό μοντέλο του προηγούμενου παιχνιδιού, και επανέρχεται στη παραδοσιακή συνταγή των αυτοτελών παιχνιδιών κάτω από την υπογραφή της Warner Interactive. Η κυκλοφορία του μάλιστα αναμένεται προς τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου, ενώ ήδη το πρώτο trailer έκανε την εμφάνισή του, χτίζοντας από τώρα το απαραίτητο hype.

Σχετικά με περισσότερες πληροφορίες γύρω από το παιχνίδι, αυτά που έχουν γίνει γνωστά, πέρα από νέες και πιο ευρηματικές μεθόδους δολοφονιών, είναι ότι ο αγαπητός μας καραφλός θα ταξιδέψει σε 6 διαφορετικές τοποθεσίες, ενώ θα υφίσταται η δυνατότητα συνεργατικού παιχνιδιού. Αξιοσημείωτο είναι ότι το voice-over έχει αναλάβει ο πολύ γνωστός Sean Bean, τη φωνή του οποίου ακούμε στο παρακάτω trailer, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ήρωας μας θα έχει τη δική του κατάληξη, όπως στη συντριπτική πλειονότητα των έργων που συμμετέχει…

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL