LATEST NEWS
Trending

(Update) Horizon: Zero Dawn σε PC

Άλλη μια αποκλειστικότητα τελειώνει

(Update): Η ομάδα ανάπτυξης του Horizon Zero Dawn, Guerilla, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του σε Steam και Epic Store, η οποία θα είναι η 7η Αυγούστου 2020. Μάλιστα, η ομάδα κοινοποίησε ένα trailer, το οποίο δείχνει ότι το παιχνίδι δε θα είναι ένα βιαστικό port από την έκδοση του PS4, αλλά ένας τίτλος που θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των σύγχρονων PC’s.

(Update): Κατόπιν επιβεβαίωσης του προέδρου της Sony, Hermen Lust, το Horizon Zero Dawn: Complete Edition (δηλαδή η έκδοση που περιλαμβάνει τόσο το expansion The Frozen Wild όσο και όλα τα DLC’s που έχουν εμφανιστεί ως τώρα) θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν σύντομα γνωστές, ενώ έχει ήδη ανοίξει η σχετική σελίδα στο Steam Store.

Αρχική Είδηση: Μετά την ολική επαναφορά της Microsoft στο PC gaming με την κυκλοφορία όλων των παιχνιδιών της σε PC, τώρα και η μεγάλη αντίπαλός της στο console gaming, η Sony, φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στους PC gamers. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Kotaku και του αξιόπιστου σε αυτά τα θέματα Jason Schreier, η Sony θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 το Horizon: Zero Dawn, μέχρι πρότινος exclusive της κονσόλας της, για υπολογιστές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet του δημοσιογράφου του Kotaku.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

109 Comments

  1. Καλή φήμη μακάρι να γίνει και νέο, συνήθως το Kotaku πέφτει μέσα σε αυτά.

    Το ξεκίνησα πριν λίγο καιρό μέσω psnow, gameplay-wise θυμίζει πολύ τα σύγχρονα Tomb Raider. Μεγάλη στροφή ως προς το gameplay σε σχέση με τα Killzone που έβγαζε η εταιρία. Είμαι στην αρχή ακόμα, το setting και ο κόσμος έχει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Ωραίο το πάντρεμα των “Ινδιάνων” με sci-fi.

    Μεγάλη εντύπωση μου έκανε πως το God Of War (βγήκε 1 χρόνο μετά) έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από το Horizon όπως UI και progression

  2. [QUOTE=”Admiral, post: 526257, member: 102598″]
    Κυρίες και κύριοι, οι platform wars τελείωσαν.

    [IMG]https://external-preview.redd.it/mTDTwCDCq1u5WX48s-HxFwVVeerkYA_QVLgkzDuxB_E.jpg?auto=webp&s=6807d9b9702ad12fec9cde72a8a7937aa85ec208[/IMG]
    [/QUOTE]

    Καλά, δεν βγήκε και το Super Mario στο Steam…

    [QUOTE=”Spahar, post: 526266, member: 102846″]
    Απλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό.
    [/QUOTE]

    Το σκεπτικό είναι να δώσουν μερικά τυράκια μέχρι να γίνουν κι αυτοί established στην μητέρα πλατφόρμα, και μετά να μας πήξουν στα microtransactions και το recurrent user spending. Εκεί είναι πλέον τα λεφτά και το ξέρουν, και η δυνατόν πιο ευρεία εγκατεστημένη βάση χρηστών έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από το να έχεις μαντρωμένα games, μπας και πουλήσεις 2-3 μύρια κονσόλες παραπάνω.

  3. [QUOTE=”Great0ldOne, post: 526267, member: 102687″]
    Καλά, δεν βγήκε και το Super Mario στο Steam…
    [/QUOTE]
    όχι πως θα μας χαλούσε αν η νιντι σταματούσε το hardware και γινόταν απλά publisher και να μας δώσει τα games της στο pc. ίσως στο μέλλον κάτι γίνει με συγκεκριμενους τίτλους μιας και τα τελευταια χρονια έχει μια φιλία με την microsoft

  4. Ώρα να ευλογήσω τα γένια μου. Αύγουστος 2014:

    [URL unfurl=”true”]https://ragequit.gr/editorials/item/end-age-of-exclusives/[/URL]

    [QUOTE]Κανένας άλλος κλάδος των media δεν παρουσιάζει αυτό το φαινόμενο, να περιορίζουν οι hardware platforms τόσο δραστικά τις επιλογές στο διαθέσιμο software. Φαντάζεστε π.χ. οι κινηματογραφικές ταινίες της Sony να έπαιζαν μόνο σε Sony Blu-Ray players; Πόσο βλακώδες θα ήταν κάτι τέτοιο, πόσα έσοδα θα έχαναν οι εταιριές από τους κατόχους άλλων συσκευών; Δεν θα ήταν τρελό; Άρα γιατί το gaming να αποτελεί εξαίρεση; Ούτως ή άλλως τα Xbox One και Playstation 4 δεν είναι τίποτα άλλο παρά μικρά, “κλειδωμένα” gaming PCs μικρής ισχύος, με x86 CPUs και AMD GPUs. Δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να προσφέρουν πέρα από τα ούτως ή άλλως λιγοστά first-party exclusives, ούτε σε επίπεδο hardware ούτε σε επίπεδο υπηρεσιών. [B]Αργά ή γρήγορα οι Microsoft και Sony θα συνειδητοποιήσουν οτι ο κατακερματισμός της αγοράς και οι ανούσιοι platforms wars κάνουν μόνο ζημιά στα οικονομικά τους και θα ανοίξουν τις πλατφόρμες τους σε όλους. Θυμηθείτε τα λόγια μου.[/B][/QUOTE]

  5. Και κάτι ακόμα ενδιαφέρον. Ο Ρώσος Youtuber που αποκάλυψε για πρώτη φορά τις εκδόσεις για PC του Death Stranding και του Horizon Zero Dawn (και κανένας δεν τον είχε πιστέψει) είχε αποκαλύψει και ένα ακόμα παιχνίδι που είναι να βγει σε PC. Αν το λέει η καρδιά σας, ανοίξτε το spoiler.

    [SPOILER]Breath of the Wild[/SPOILER]

  6. [QUOTE=”Admiral, post: 526310, member: 102598″]
    Και κάτι ακόμα ενδιαφέρον. Ο Ρώσος Youtuber που αποκάλυψε για πρώτη φορά τις εκδόσεις για PC του Death Stranding και του Horizon Zero Dawn (και κανένας δεν τον είχε πιστέψει) είχε αποκαλύψει και ένα ακόμα παιχνίδι που είναι να βγει σε PC. Αν το λέει η καρδιά σας, ανοίξτε το spoiler.

    [SPOILER]Breath of the Wild[/SPOILER]
    [/QUOTE]
    OK όλα τα άλλα ήταν ψιλοαναμενόμενα αλλά εδώ ρίχνεις δυναμίτη, δύσκολο το βλέπω.

  7. [QUOTE=”tyrion395, post: 526327, member: 102650″]
    Παίρνεις στο ps to yakuza o—->λίγες μέρες μετά ανακοινώνεται για pc
    Αρχίζεις το Horizon zero dawn—>βγαίνει για pc

    Aφού με χαλάνε οι κονσόλες, τι τις θέλω!!? 🤬
    Νοιώθω zero.
    [/QUOTE]

    Αφού στα λέει ο Geralt αλλά δεν ακούς!

    [IMG]https://i.redd.it/0c3od5vdv1641.jpg[/IMG]

    [QUOTE=”steel_havoc, post: 526331, member: 102729″]
    OK όλα τα άλλα ήταν ψιλοαναμενόμενα αλλά εδώ ρίχνεις δυναμίτη, δύσκολο το βλέπω.
    [/QUOTE]
    [QUOTE=”Mogrey665, post: 526333, member: 102904″]
    Το συγκεκριμένο που λες ναυαρχε το θεωρώ χλομό. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις στην συγκεκριμένη βιομηχανία. Απλά λόγο τον συγκεκριμένων τζαπανεζων άσε με να αμφιβάλλω. Αν πάλι γίνει αυτό δεν λέμε όχι είπαμε.
    [/QUOTE]

    Παιδιά και εγώ το θεωρώ σχεδόν απίθανο, αλλά πριν από δύο μέρες αν συζητούσαμε για τα παιχνίδια της Sony θα πιστεύαμε ότι είναι το ίδιο απίθανο. Η πραγματικότητα της βιομηχανίας του gaming σήμερα έχει ως εξής:

    -Το κόστος παραγωγής μεγάλων παιχνιδιών συνεχώς ανεβαίνει.

    – Η βιομηχανία των game consoles δεν μεγαλώνει πλέον. Sony + Microsoft εδώ και τρεις γενιές πουλάνε αθροιστικά πάνω-κάτω τον ίδιο αριθμό από game consoles. Σκεφτείτε πόσο πολύ έχει ανέβει το κόστος παραγωγής από τη γενιά του PS2 χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη αύξηση στον αριθμό των game consoles.

    – Sony και Nintendo μοιάζουν γίγαντες στο gaming αλλά είναι νάνοι μπροστά στις Apple και Google. Ήδη το mobile gaming φέρνει μεγαλύτερα έσοδα από το console gaming και οι νέες γενιές δεν μεγαλώνουν παίζοντας σε κονσόλα ή PC αλλά σε smartphone. Sony και Nintendo βλέπουν τις κινήσεις των Apple και Google στο gaming όπως οι δεινόσαυροι έβλεπαν τον αστεροειδή να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα. Εξαιρώ την Microsoft γιατί σαν εταιρία δεν έχει ως κύριο αντικείμενο το gaming.

    Αν λοιπόν βλέπετε τέτοιες εξελίξεις και απορείτε για τη λογική τους, η εξήγηση είναι ότι το πεδίο μάχης του άμεσου μέλλοντος είναι τα ecosystems που θα είναι προσβάσιμα από πολλαπλές συσκευές. Όποιος δεν επεκταθεί κινδυνεύει να μείνει μόνος του μέσα στον walled garden που θα έχει κτίσει.

  8. μιλάμε για ιαπωνες. την απομόνωση την έχουν μέσα τους (σονυ σχεδόν έχει πάψει να λογίζεται σαν ιαπωνική εταιρία όταν τα κεντρικά της είναι στην Καλιφόρνια :trollface: ).

    και μιλάμε για την νιντεντο που κοιτάει πάντα πρώτα την ιαπωνική αγορά. πάνω σε αυτό το θέμα μπορούμε άνετα να γράφουμε με τις ώρες αλλά άμα θέλει να ανοιχτεί και στο pc θα μας κάνει μεγάλη χάρη. στο θέμα διασκέδαση βγάζει πολύ καλά γκειμς.

  9. Η νιντεντο έχει ένα απίστευτο κατόρθωμα, μπορεί να πουλάει πανάκριβα και hardware και παιχνίδια ακούγοντας παράλληλα ελάχιστα παράπονα σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Όσο συνεχίζει έτσι δύσκολο να αλλάξει τακτική.

  10. Hardware δε θα το έλεγα ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, συν ότι η τιμή του πέφτει αργά ή γρήγορα. Τα παιχνίδια από την άλλη όμως, ειδικά αν είναι Nintendo ή first party studio, όντως τσιμπημένα και εξαιρετικά δύσκολο να τα πετύχεις με έκπτωση.

  11. [QUOTE=”Adhan, post: 526396, member: 102612″]
    Hardware δε θα το έλεγα ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, συν ότι η τιμή του πέφτει αργά ή γρήγορα. Τα παιχνίδια από την άλλη όμως, ειδικά αν είναι Nintendo ή first party studio, όντως τσιμπημένα και εξαιρετικά δύσκολο να τα πετύχεις με έκπτωση.
    [/QUOTE]
    Αν το δεις από την πλευρά του πόσο στοιχίζει η κάθε κονσόλα και στα πόσα πωλείται είναι καλό ποσοστό υπερ της Νιντεντο. Για παιχνίδια καλά δεν το συζητάμε, ακόμα και 10+ χρονών κοστίζουν υπερβολικά πολύ σε σχέση με άλλα ίδιας ηλικίας.

  12. [QUOTE=”Adhan, post: 526438, member: 102612″]
    Πρώτο σχόλιο ΛΟΛ. δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάποιον…
    [MEDIA=twitter]1218938295293485056[/MEDIA]

    [IMG]https://media.tenor.com/images/ef6e282d8a4d983f1ffe97493d9739bd/tenor.gif[/IMG]

    [IMG]https://media3.giphy.com/media/gkWlSZvUNmi20adIre/giphy.gif[/IMG]
    [/QUOTE]

    Η νέα εποχή θα είναι πολύ δύσκολη για τα console fanboys. Έχει να χυθεί πολύ δάκρυ.

  13. οι της ms συνειδητοποιησαν γρήγορα ότι το release σε xbox one-series x-pc δεν φαντάζει τόσο κακό τλκ. θα βγει κάποιος να πει τότε γιατί να πάρω την νέα κονσόλα? θα υπάρχει άλλο τυράκι του στυλ καλύτερο οπτικό frames κλπ. δεν θα μου φανεί και περίεργο αν τα παιχνίδια των studios της microsoft βάζουν keyboard/mouse support (σαν κονσολα το xbox one εχει αλλα ειναι στο χερι των developer να το αξιοποιήσουν) ώστε να έχει και crossplay σε τυχόν multiplayer μεταξύ των 3ων αυτών platform.

  14. [QUOTE=”Mogrey665, post: 526449, member: 102904″]
    θα βγει κάποιος να πει τότε γιατί να πάρω την νέα κονσόλα?
    [/QUOTE]

    Να την πάρεις γιατί θεωρείς ότι είναι ένα καλό προϊόν, όχι γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή αν θέλεις να παίξεις συγκεκριμένα games. Οι μπούφοι τα fanboys δεν καταλαβαίνουν ότι χωρίς τον παράγοντα των exclusives οι εταιρίες θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο ώστε να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό προϊόν.

  15. Βάζοντας το όλο Console Wars θέμα στην άκρη, όταν σας δοθεί η ευκαιρία να παίξετε το Horizon σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, κάντε το. Προσωπικά πέρασα πολλές από τις πρώτες ώρες ενασχόλησης απλά χαζεύοντας τα γραφικά του, τριγυρνώντας στον κόσμο του και κυνηγώντας “μεταλλικούς δεινόσαυρους” ακόμα και αν δεν μου το όριζε κάποιο quest.

    Απολαυστικό 100%, είναι από τα games που δεν με κούρασαν στιγμή.

  16. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τη λογική «γιατί να πάρω τη νέα κονσόλα, αφού δεν έχει exclusives». Με μια κονσόλα κάνεις ΕΝΑ συγκεκριμένο πράγμα. Αν η ανάγκη σου είναι μόνο αυτό το ΕΝΑ πράγμα, πάρε όποια κονσόλα θεωρείς καλύτερη (ασχέτως exclusives) και καλό παιχνίδι.

    Για το κάτι παραπάνω (και ως hardware και ως δυνατότητες), θα πας σε PC.

  17. [QUOTE=”Admiral, post: 526445, member: 102598″]
    Η νέα εποχή θα είναι πολύ δύσκολη για τα console fanboys. Έχει να χυθεί πολύ δάκρυ.
    [/QUOTE]

    Είπαμε να πετάμε και καμιά χαζομάρα, για να γίνεται κουβέντα, αλλά κάποιοι την έχουν δεί console ιεροεξεταστές, ενάντια σε PC αιρετικούς (και το ανάποδο, φυσικά). Δουλειά δεν είχε ο διάολος, μου φαίνεται!!

  18. Εμένα με ανησυχεί πάντως η πιθανότητα ταυτόχρονης κυκλοφορίας των PS5 τίτλων στη μητέρα πλατφόρμα. Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα ότι οι υπεργαμάτες εκδόσεις του πανίσχυρου PS5 θα τρώνε τρελό downgrade για να τρέχουν αξιοπρεπώς έστω στα πισί του αύριο, ίσως και του μεθαύριο.

  19. [QUOTE=”tyrion395, post: 526327, member: 102650″]
    Παίρνεις στο ps to yakuza o—->λίγες μέρες μετά ανακοινώνεται για pc
    Αρχίζεις το Horizon zero dawn—>βγαίνει για pc

    Aφού με χαλάνε οι κονσόλες, τι τις θέλω!!? 🤬
    Νοιώθω zero.
    [/QUOTE]

    Γρήγορα, γρήγορα! Πήγαινε αγόρασε όλα τα uncharted και God of war!!!
    Α και το breath of wild φυσικά!

  20. [QUOTE=”jonirenicus13, post: 526519, member: 102623″]
    Μπορούμε να’ χουμε κι ένα Bllodborne παρακαλώ?
    Καλημέρες.
    [/QUOTE]
    [QUOTE=”Northlander, post: 526521, member: 102592″]
    Ελπίζω να δούμε και το Spider-Man σε κάποια στιγμή. Εκεί βέβαια θα έχει σπάσει εντελώς το θέμα exclusive αφού η πνευματική ιδιοκτησία του, ανήκει στη Σόνυ σε δεκαπέντε διαστάσεις
    [/QUOTE]

    Νομίζω ότι και τα δύο θα είναι στην πρώτη γραμμή αν επιβεβαιωθεί η είδηση.

  21. [QUOTE=”tinapeis, post: 530270, member: 103671″]
    Κάτι τέτοιοι είναι που διαμαρτύρονταν για το ενδεχόμενο διαγραφής των φοιτητικών δανείων στις ΗΠΑ. Δεν μπορώ να κατανοήσω τη ψυχολογία τέτοιων ανθρώπων…
    [/QUOTE]

    Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

  22. [QUOTE=”Admiral, post: 530269, member: 102598″]
    Φαντάσου πόσο ανόητος πρέπει να είσαι για να κλαις για κάτι που δεν σε επηρεάζει στο ελάχιστο, έστω και σαν “οπαδό” του playstation.
    [/QUOTE]
    Μα τον επηρεάζει. Άμα χάσει και τα console exclusives τι θα του μείνει;

  23. Μακάρι αλλά εδώ γίνεται του φανμποϊσμού το κάγκελο. Δεν φτάνει στον άλλο να πει ότι εμένα μου αρέσει πιο πολύ το PS4/Xbox, προτιμώ το χειριστήριό του, το βρήκα πιο φτηνο ή οτιδήποτε άλλο.

    Όχι πρέπει να είναι το καλύτερο και όλα τα άλλα κουβαδάκια.

  24. [QUOTE=”Hank Chinnaski, post: 530307, member: 104381″]
    Μακάρι αλλά εδώ γίνεται του φανμποϊσμού το κάγκελο. Δεν φτάνει στον άλλο να πει ότι εμένα μου αρέσει πιο πολύ το PS4/Xbox, προτιμώ το χειριστήριό του, το βρήκα πιο φτηνο ή οτιδήποτε άλλο.

    Όχι πρέπει να είναι το καλύτερο και όλα τα άλλα κουβαδάκια.
    [/QUOTE]

    Δεν πειράζει, θα τους περάσει όταν αρχίσουν να έρχονται και τα επόμενα 😀

  25. [QUOTE=”Admiral, post: 530308, member: 102598″]
    Δεν πειράζει, θα τους περάσει όταν αρχίσουν να έρχονται και τα επόμενα 😀
    [/QUOTE]

    Και τότε να τα δούμε τα κουβαδάκια τους!!!

    Πέρα από την πλάκα, το παιχνίδι το έχω δει πολύ λίγο, καθώς δεν είχα ποτέ επαφή με κονσόλες, αλλά μου φαίνεται πολύ δυνατό και το περιμένω πως και πως.

  26. [QUOTE=”Adhan, post: 530420, member: 102612″]
    [URL unfurl=”true”]https://www.dsogaming.com/news/ex-guerrila-games-dev-on-angry-ps4-fans-regarding-horizon-zero-dawn-pc-what-the-hell-is-wrong-with-you/[/URL]
    [/QUOTE]

    Επιτέλους, ελπίζω να αρχίσουν οι developers να παίρνουν θέση ανοιχτά κατά των μπούφων.

  27. Τότε μάλλον δεν ακολουθώ από κοντά την τεχνολογία!
    Υποχρεωτικά Win10; 100GB download; Πότε έληξε το DX11;! Μάλλον είμαι πίσω! Δε θέλω να σκέφτομαι πώς θα είναι το Cyberpunk 2077 ή, ακόμα χειρότερα, το επόμενο Elder Scrolls!

  28. [QUOTE=”maximum armor, post: 540977, member: 104076″]
    Τότε μάλλον δεν ακολουθώ από κοντά την τεχνολογία!
    Υποχρεωτικά Win10; 100GB download; Πότε έληξε το DX11;! Μάλλον είμαι πίσω! Δε θέλω να σκέφτομαι πώς θα είναι το Cyberpunk 2077 ή, ακόμα χειρότερα, το επόμενο Elder Scrolls!
    [/QUOTE]

    Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτά τείνουν να γίνουν στάνταρ.

  29. Ναι και μένα οι minimum φυσιολογικές για παιχνίδι με τέτοιο οπτικό τομέα μου φαίνονται (ok με χαλάνε storage και OS που ανέφερε ο maximum armor αλλά όσον αφορά τα win 10 μάλλον είναι κάτι που θα πρέπει [URL=’https://ragequit.gr/news/item/death-stranding-official-requirements/’]να συνηθίζουμε σιγά-σιγά[/URL] – [SIZE=10px]ευτυχώς το upgrade δεν είναι ιδιαίτερα μακριά[/SIZE]).

  30. Το DX11 είναι 11 χρονών και οι αδυναμίες του (πχ draw calls) είχαν αρχίσει να γίνονται αισθητές εδώ και 3-4 χρόνια. Κάποια στιγμή θα το αφήναμε πίσω κι αυτό.

    Το γράψαμε και στο σχετικό thread, το Cyberpunk 2077 θα είναι DirectX 12 exclusive επιβεβαιωμένα, με μια πιθανότητα να προστεθεί Vulkan support αργότερα. Πάντως DirectX11 support δεν θα έχει, μας τελείωσε, never ever λέμε. Το ενδιαφέρον είναι πως ενώ η MS πρόσθεσε τελικά την δυνατότητα DX12 στα Windows 7, τα Windows 8.1 έχουν μείνει εκτός, άρα αν δεν αλλάξει κάτι από πλευράς Microsoft, το Cyberpunk 2077 θα τρέχει σε Windows 7 και Windows 10, αλλά όχι σε Windows 8.1.

    [USER=104076]@maximum armor[/USER], επόμενο Elder Scrolls? Σίγουρα βιάζεσαι, δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά ανεπίσημα ακούγεται για καλό 2023 και βάλε, και αν αυτό ισχύσει, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην υποστηρίζει DX11, εδώ παίζει να έχουμε DirectX 13 μέχρι τότε.

  31. [QUOTE=”Sephir, post: 541000, member: 102595″]
    Αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι ποιο μπορεί να είναι (κανένα God of War ίσως).
    [/QUOTE]

    Λογικά το Bloodborne, φαντάζομαι πως η Sony γνωρίζει καλά πόση ζήτηση υπάρχει για το συγκεκριμένο.

  32. τπτ δεν έχει επιβεβαιωθεί για bloodborne. πάντως αν πιστέψω αυτόν τον κάποιο που μου είπε ότι έρχεται είπε ότι έρχονται και άλλα που θα μοιράσουν εγκεφαλικά χωρίς να πει ποια είναι τα άλλα. σαφώς μπορεί να έλεγε και μπαρούφες.

  33. Για κάποιο λόγο είμαι τέρμα hyped για το Horizon. Αν είναι τόσο optimized όσο υπονοούν οι ελάχιστες απαιτήσεις, παίζει να το χτυπήσω και Day 1, αναλόγως τα κέφια.

    Από τα φημολογούμενα ports, ελπίζω σε God of War ένα τσακ παραπάνω από το Bloodborne αλλά και τα δύο είναι ευπρόσδεκτα. Και Spider-Man δεν θα με χάλαγε αλλά έχει τόσο σφιχταγκαλιασμένο το IP η Sony που δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.

  34. [QUOTE=”maladroid, post: 541008, member: 102613″]
    Για κάποιο λόγο είμαι τέρμα hyped για το Horizon. Αν είναι τόσο optimized όσο υπονοούν οι ελάχιστες απαιτήσεις, παίζει να το χτυπήσω και Day 1, αναλόγως τα κέφια.

    Από τα φημολογούμενα ports, ελπίζω σε God of War ένα τσακ παραπάνω από το Bloodborne αλλά και τα δύο είναι ευπρόσδεκτα. Και Spider-Man δεν θα με χάλαγε αλλά έχει τόσο σφιχταγκαλιασμένο το IP η Sony που δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.
    [/QUOTE]

    Νομίζω οτι ειδικά το Spider-man είναι σίγουρο για PC, θα το ήθελε και η Disney.

  35. [QUOTE=”Sephir, post: 541004, member: 102595″]
    Ναι, σωστά, το ξέχασα το Bloodborne, μάλλον περί αυτού ο λόγος. Επιβάλλεται μάλιστα να βγει PC έκδοση, μπας και το δούμε ποτέ με ανθρώπινο frame rate.
    [/QUOTE]
    εεεέλα καλέ μη γινόμαστε υπερβολικοί! Αφού μετά από λίγο ούτε που το παρατηρείς… 😛

    Προσωπικά αυτό που με ικανοποιεί με την επικείμενη κυκλοφορία το HZ είναι ακριβώς η ελπίδα πως θα αποφυλακιστεί το bloodborne κάποια στιγμή. Και αναρωτιέμαι, άραγε δε καταλαβαίνουν όσοι πανηγυρίζουν για τις “αποκλειστικάρες” τους, ότι σε περιπτώσεις σαν το bloodborne ή αντιστοιχα τα bayonetta στην nintendo (παιχνίδια δηλαδή που φωνάζουν για υψηλό fr περισσότερη λεπτομέρεια στα περιβάλλοντα που θα αναδείξει το art direction κτλ κτλ) μιλάμε για φυλακή; Kαι δεν είναι πως χρειάζεται κάνα μηχάνημα τούμπανο για να φανεί καλά αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι δημιουργοί! Παρατηρώ πως ένα από τα τσιτάτα που πετάνε όσοι ξερογλύφονται για τη νέα γενιά κονσολών (που θα αναδείξει και το 8Κ με ένα 500αρι βεβαίως-βεβαίως) είναι: “Mη κυκλοφορήσει το ταδε στο xbox1/ps4 γιατί θα μείνει πίσω η γενιά” Πόσα παιχνίδια έμειναν πίσω όλα αυτά τα χρόνια για να κομπάζουν και να χαζοχαίρονται?
    Τες πα για να μη φύγω από το θέμα το Horizon, εμένα η αποψή μου είναι….[COLOR=rgb(184, 49, 47)].ΔΩΣΤΕ BLOODBORNE ME FRAME RATE KAI KAMEΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ[/COLOR]

  36. [QUOTE=”Admiral, post: 543653, member: 102598″]
    Τα πρώτα μηνύματα πάντως δεν είναι καλά όσον αφορά την απόδοση. Σήμερα θα βγει βίντεο του Digital Foundry με τις λεπτομέρειες.
    [/QUOTE]

    Δε πειράζει. Αρκεί να “Tρέχουν όλα ultra 2560×1440 +30FPS, γραφικάρες”.

  37. [QUOTE=”tommas, post: 543730, member: 102723″]
    Double post, because why not.

    Βαρύ φαίνεται αλλά παίζει πάντα πόσο αντιπροσωπευτικό είναι και το bench:

    [ATTACH type=”full” alt=”20200807191201_1.jpg”]850[/ATTACH]

    Λογικά κάποιος με 1660ti θα μπορέσει να έχει 60άρι στα 1920Χ1080.
    [/QUOTE]

    Το βίντεο του Digital Foundry αναφέρει δυστυχώς αρκετά θέματα. Ελπίζουμε σε γρήγορο patching.

    [MEDIA=youtube]7w-pZm7Zay4[/MEDIA]

  38. [QUOTE=”mruseyourbrain, post: 543872, member: 103656″]
    Σύμφωνα με τα παλικάρια του playstation το Horizon Zero Dawn βγήκε σε pc για να πειστούμε να πάρουμε ps5. :giankos:
    [URL unfurl=”true”]https://blog.playstation.com/2020/08/07/horizon-zero-dawn-complete-edition-sees-pc-release-today/[/URL]
    [/QUOTE]

    [IMG]https://media1.tenor.com/images/4691602da1a32283c4a7c80bc5d410fb/tenor.gif?itemid=17620107[/IMG]

  39. Αρκετά καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Το μηχάνημά μου έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του (i7-6700, AMD R9 390, 16GB) οπότε δεν περίμενα 60 fps με όλα Ultra. Έπαιξα περίπου ένα τρίωρο και δεν είχα κάποιο κρασάρισμα ή άλλο παρατράγουδο, ενώ η γενικότερη απόδοση με τα περισσότερα High και κάποια Medium (π.χ. Clouds, Reflections) στα 1920X1080 είναι ικανοποιητικότατη. Στα επίπεδα του AC: Odyssey θα έλεγα.
    Κατά τα άλλα με ιντριγκάρει πολύ ο κόσμος του και οι ευκαιρίες για εξερεύνηση, ενώ οι μάχες και το stealth δεν μπορώ να πω ότι με έχουν ενθουσιάσει ως τώρα.

  40. ¨Εχοντας κλείσει 13 ώρες μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι για το είδος του που δε καινοτομεί όσον αφορά το gameplay (εξερεύνηση, activities, lvling, crafting για upgrades αλλά και μια ιδέα από colored rarity loot) ως τώρα αλλά προσφέρει ένα αρκετά ιδιαίτερο κόσμο και προδιαθέτει για μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Σίγουρα οι οπαδοί του είδους (παραδόξως δε συγκαταλέγω τον εαυτό μου αναμεσά τους) αξίζει να το δουν.

    Στα τεχνικά τώρα δεν παρατήρησα το θέμα με το stutter που αναφέρεται. Boηθάει στο ότι παίζω χωρίς vsync αλλά gsync? Δε το αντιλαμβάνομαι εγώ ενώ υφίσταται? :p θα σας γελάσω.
    Οπωσδήποτε πάντως παρατήρησα το πρόβλημα με τις cutscenes και τους διαλόγους (περισσότερο γίνεται αντιληπτό εκεί) όπως ακριβώς περιγράφεται στο video του DF.

    Κατά τα άλλα σρεντερικές “γραφικάρες”, ειδικά το βράδυ.

  41. Με εντυπωσιάζει πάντως που το σκαλίζουν ακόμα, μπράβο. Δεν ψήνομαι να το ξανακατεβάσω για να τσεκάρω τυχόν διορθώσεις, αλλά μου βελτιώνει (κι άλλο) την εικόνα της εταιρείας. Όπως και η απόφαση να το φέρουν στο GOG. 👏

  42. Ρε τι γαμάτο παιχνιδάκι αυτό με τα γιγάντια ρομπότ δεινοσαυράκια; Έχω πάθει την πλάκα μου και μετάνιωσα που δεν πήρα το Αλόη ρουχαλάκι στο φωλγκάηζ, επειδή οκ δεν ήταν και Σόνικ. Ίσως έπρεπε να το παίξω νωρίτερα, ίσως. Στα συν ο κόσμος, το πως φτάσαμε εκεί και πως το μαθαίνεις σε δόσεις. Και φυσικά οι ρομποτάρες που όσο μεγαλώνουν σε μέγεθος βαράει μεγαλύτερο κόκκινο και η οστεοπόρωση στις μάχες.. Χθες σκότωσα το πρώτο μου Βροντοσάγονο κι ακόμα τρέμουν τα μπούτια. Και το Καταιγιδοπούλι όταν έπεσε δεν πήγε πίσω. Μείον οκ τα σάιντ μίσιονς που ζήτανε λίγο μλκς, αλλά τουλάχιστον είναι λίγο παραπάνω καλογραμμένα από το συνηθισμένο. Και ότι θα σήκωνε μερικά εικονίδια ακόμα στο χάρτη, τους πιάσανε οι τσιγγουνιές. Διάβαζα τριγύρω ότι το αδικεί που είναι ανοικτού κόσμου, πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ να μην ήταν.

    #rekt

  43. [QUOTE=”soad667, post: 593024, member: 102682″]
    Και φυσικά οι ρομποτάρες που όσο μεγαλώνουν σε μέγεθος βαράει μεγαλύτερο κόκκινο και η οστεοπόρωση στις μάχες..
    [/QUOTE]

    Όσο μεγαλώνουν σε μέγεθος, τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση! :Ρ
    Έχει πολύ πράμα να δεις ακόμα. Από τα λίγα παιχνίδια που έχω ευχαριστηθεί (και τελειώσει) τα τελευταία χρόνια.

  44. [QUOTE=”soad667, post: 593024, member: 102682″]
    Μείον οκ τα σάιντ μίσιονς που ζήτανε λίγο μλκς, αλλά τουλάχιστον είναι λίγο παραπάνω καλογραμμένα από το συνηθισμένο.
    [/QUOTE]

    Αν κάνεις όλα τα side quests πριν το φινάλε
    [SPOILER]γίνονται πραγματάκια με τους NPC[/SPOILER]

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL