LATEST NEWS

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τα Uncharted

Στη σημερινή παρουσίαση της Sony, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που μιλούσαν για κυκλοφορία της σειράς Uncharted σε PC.

Η διαφορά ήταν ότι δε θα εμφανιστεί ολόκληρη η πενταλογία, αλλά remastered εκδόσεις των δύο τελευταίων παιχνιδιών της σειράς, Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy.

Η συλλογή Uncharted: Legacy of Thieves, όπως θα τιτλοφορείται το πακέτο, θα εμφανιστεί κάπου στις αρχές της επόμενης χρονιάς, χωρίς να έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία προς το παρόν. Αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι η PC έκδοση θα γίνει διαθέσιμη λίγο αργότερα σε σχέση με εκείνη του PS5, ενώ το port υλοποιείται από την ομάδα ανάπτυξης Iron Galaxy Studios.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

15 Comments

  1. [QUOTE=”Great0ldOne, post: 580859, member: 102687″]
    Πόσο αξίζει όμως για κάποιον που δεν έχει παίξει τα 1-2-3, να μπει στη σειρά με αυτό το πακέτο; Από άποψη story και lore ρωτάω.
    [/QUOTE]

    Επαιξα κατευθειαν το 4. Ειναι αυτονομη ιστορια και ο βασικος NPC που ασχολουμαστε εισαχθηκε στο 4.

    Χανεις το πως γνωριστηκαμε με αλλους NPC και καποιες αναφορες στα προηγουμενα παιχνιδια τυπου “θυμασαι τοτε που κλεψαμε το χ”.

    Καλα περασα και μονο με το 4. Θα ελεγα πως εξαρταται ποσο θες να επενδυσεις στους χαρ/ρες. Σιγουρα θα ειχα δεθει περισσοτερο με τον πρωταγωνιστη, ομως δεν ενιωσα πως επαιξα λειψο παιχνιδι.

    Επισης σε σχεση με το 4 τα παλιοτερα εχουν λιγο πιο δυστροπο χειρισμο δεν ξερω ποσο ευχαριστα παιζεται η σειρα αναποδα.

  2. Πήγα 4-1-2-3-LL. Αισθάνομαι πως όντως έπρεπε να είχα πάει από την αρχή. Εν τέλει, αντιμετώπισα τα αρχικά σαν prequels και δε με χάλασε, αλλά όντως νομίζω πως έχασα λίγο από το χτίσιμο. Το LL, ως καθαρά spin-off, παίζεται εύκολα σαν stand-alone, αλλά σίγουρα στέκεται πιο ολοκληρωμένο αν έχεις γνώση των 1-4.

  3. [QUOTE=”Chosen Undead, post: 580872, member: 103617″]
    Λυπάμαι που δεν θα βγει η τριλογία. Εγώ πήρα ps3 και τα έπαιξα οπότε δεν χάνω κατι. Και θα παίξω και το Gold abyss του ps vita soon
    [/QUOTE]

    Καλά μην το δένετε κόμπο ότι δεν θα βγει η τριλογία. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι η Sony κάνει remaster/remake τις παλιές τις κυκλοφορίες (Demon’s Souls, Last of Us, Bloodborne) οπότε δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να γίνει το ίδιο και με την Nathan Drake Collection. Ειδικά το πρώτο Uncharted είναι ότι πρέπει για remake.

  4. [QUOTE=”lich king, post: 580900, member: 102799″]
    Μόνο για το last of us υπάρχουν κάποιες φήμες ότι θα γίνει remake. Ενώ για το bloodborne remaster.
    [/QUOTE]

    Σωστά, επομένως βλέπουμε να σχηματίζεται ένα συγκεκριμένο μοτίβο: remake για PS2/3 games (Shadow of the Colossus, Demon’s Souls, Last of Us) και remaster για αυτά του PS4.

  5. Λογικό κιόλας. Τα παλαιότερα/πιο απάλευτα θέλουν πιο εκτεταμένο ρετουσάρισμα προκειμένου να είναι εύπεπτα για το 2022 ενώ τα τελευταίας γενιάς, άνετα αναβαθμίζονται σε PC εκδόσεις, με σοβαρό, επιτέλους, τεχνικό τομέα.

  6. καλά το uncharted το τελευταίο είναι ένα από τα καλύτερα game δράσης που έχω παίξει ever. Και δεν είναι τόσο το gameplay του που τα έχουμε ξαναδεί όλα αλλά η κινηματογραφική του παρουσίαση και στο πως εξελίσσεται η πλοκή.
    Oταν βγει θα πρέπει να το δουν όλοι asap

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL