LATEST NEWS

Inner Vision : Το gaming στον αγώνα για την πρόληψη της αυτοχειρίας.

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παίξετε το Inner Vision, ένα interactive πείραμα επάνω στην πρόληψη της αυτοκτονίας. Η υλοποίηση είναι εξαιρετική και καταφέρνει να διατηρεί χιούμορ μέσα στη μαυρίλα της.

Είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία που καλό είναι να δείτε και να διαδώσετε.

Gaming πρώτα και κύρια σημαίνει καρδιά και ψυχή και το Inner Vision είναι από τις πλέον τρανταχτές αποδείξεις που έχω δει τον τελευταίο καιρό.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

3 Comments

  1. Έλα τώρα, προσπαθώ να παίξω βάζοντας τις απόψεις μου (όπως το ότι κατά βάθος όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα) και βγάζει game over. Δηλαδή ο μόνος τρόπος για να πειστεί κάποιος να μην αυτοκτονήσει είναι να του δείξουμε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος χρώματα και λουλουδάκια;
    Ωραίο σαν ιδέα, αλλά κάπου στην εκτέλεση λίγο χάνει νομίζω.

  2. RC μαζί σου σε αυτό, σίγουρα, τρεις διάλογοι δεν είναι αρκετοί για να καλύψουν τρύπες και κενά που δημιουργεί μια ολόκληρη ζωή στα πεταμένα, αλλά σαν πρωτοβουλία και θεμέλιο για κάτι, πιστεύω είναι κάτι που πρέπει να αναδειχτεί και να διαδοθεί. Αν εξελισσόταν αυτό το μοντέλο, θα μπορούσαμε να δούμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα στο μέλλον!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL