LATEST NEWS

John McAfee-Tony Montana, σημειώσατε Χ!

Όλοι έχουμε διαβάσει κάποτε το όνομα McAfee στις οθόνες μας. Μαζί με το Norton, είναι τα δυο πιο γνωστά “επώνυμα” antivirus και κυκλοφορούν στην πιάτσα απ’όταν σχεδόν μπήκαν οι πρώτοι home υπολογιστές στα σπίτια μας.

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό και ήρθε μόλις αυτό το μήνα στο φως, είναι πως o John McAfee, από άκακο γκίκ της Silicon Valley, με το που έγινε εκατομμυριούχος και στη συνέχεια δισεκατομμυριούχος (η Intel αγόρασε την εταιρεία του πριν μερικά χρόνια για το σεμνό ποσό των 7.68 δισ. δολλαρίων) εξαφανίστηκε στο κρατίδιο Belize της Λατινικής Αμερικής, όπου οχυρώθηκε στην έπαυλή του και προσέλαβε έναν ιδιωτικό στρατό για την “προστασία” του.

Μια απίστευτη ιστορία ναρκωτικών, εξωτικών καλλονών και εσχάτως φόνου, αποκαλύπτεται στις σελίδες του πρώτου e-book του περιοδικού Wired, με τίτλο “John McAfee’s Last Stand.”

Εμείς θα ευχηθούμε και εις ανώτερα και όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το υπό εξέλιξη Μπελιζιανό δράμα, ας ρίξει ένα βλέφαρο εδώ.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL