LATEST NEWS

To Judgment: Apocalypse Survival Simulation βγαίνει από Early Access

The Apocalypse, the end of the world, is upon us.

Η Αποκάλυψη έφτασε… Θα επιζήσετε την ημέρα της κρίσης;

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα παρουσίας στους καταλόγους του steam σε μορφή Early Access, το Judgment: Apocalypse Survival Simulation φτάνει πλέον στην επίσημη πλήρη κυκλοφορία του. Σύμφωνα με την Suncrash, το παιχνίδι έχει έρθει πλέον στο σημείο που το ήθελαν οι Ισραηλινοί developers και στις 3 Μαΐου, κάτι παραπάνω από δύο χρόνια από τη πρώτη του εμφάνιση τον Απρίλιο του 2016, θα βγει από Early Access.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι ήταν ένα από τα πιο πετυχήμενα υπό μορφή Early Access παιχνίδια του Steam και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από τον τύπο και τους παίκτες ενώ οι πωλήσεις του, ήταν σύμφωνα με την Suncrash, αρκετές δεκάδες χιλιάδες. Στη πλήρη του μορφή, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο story-campaign, μεγαλύτερης δυσκολίας εχθρούς, περισσότερες τεχνολογίες και όπλα, μεγαλύτερο χάρτη, sandbox mode κ.α.

Θυμηθείτε τη παρουσίαση του παιχνιδιού από το Ragequit.gr όσο βρισκόταν σε early access, εδώ.

Νίκος Τσοκτουρίδης

Ο Νίκος, καπετάνιος στο επάγγελμα, δαμάζει τα κύματα παίζοντας games. Έχει ένα μεγάλο όνειρο: Να μεταδώσει στον Τσοκ Τζούνιορ την αγάπη του για το PC Gaming, τον ΠΑΟΚ και το Ragequit. Email: [email protected] - Steam | Facebook  

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL