LATEST NEWS

Το Killer is Dead σε PC

Οπως ανακοίνωσε η εκδότρια εταιρία Deep Silver, το Killer is Dead: Nightmare Edition της Grasshopper Manufacture, θα κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες των υπολογιστών μας στις 9 Μαϊου του τρέχοντος έτους, τόσο σε ψηφιακή όσο και σε retail μορφή.

Το παιχνίδι είναι ένα στυλιστικό και ολίγον τι “διεστραμμένο” hack ‘n’ slash, γέννημα-θρέμμα του Ιάπωνα Suda 51 (κατά κόσμον Goichi Suda), γνωστού για τις “περίεργες” ιδέες του και η έκδοση για PC θα περιλαμβάνει ένα ακόμα επίπεδο δυσκολίας, το Nightmare (εξ’ου και ο υπότιτλος “Nightmare Edition”), καθώς και ένα επιπλέον DLC και το Theatre mode.

Παρακολουθήστε το παρακάτω trailer για να πάρετε μία ιδέα περί τίνος πρόκειται:

Sephir

Συντάκτης από αρχαιοτάτων χρόνων, ο Γιώργος Δεμπεγιώτης διάβαζε τα reviews που έγραφε μοναχός του από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών (δεν θέλετε να τα διαβάσετε), ενώ δεν περνά μέρα χωρίς να ασχοληθεί με το πολυαγαπημένο του PC. Λάτρης των action, shooter, adventure, κλασικών RPG’s, ενίοτε αθλητικών/racing παιχνιδιών και προτιμά (για τις gaming δραστηριότητες μιλάμε...) το μοναχικό παιχνίδι. Που και που ξεσπάει σε κανά multi (FPS κατά προτίμηση), αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Related Articles

7 Comments

  1. Μετά από άλλους τίτλους ιαπωνικής καταγωγής Deadly premonition, King of fighters, Dark souls, Castlevania κτλ. δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει but still…
    O Suda θεωρείται γενικά από πολλούς ως ο Tarantino των games, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

  2. Και γαμώ τα trailer, 8 δευτερόλεπτα gameplay, 1:45 meaningless exposition… αναλογία που υποψιάζομαι ισχύει απαράλλακτη και για το ίδιο το παιχνίδι.

  3. καλο το παιχνιδι, ωραιο στορυ, γνωστη συνταγη μαχης κλπ… αλλα ΜΑΠΑ ΓΡΑΦΙΚΑ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ Η GPU!

  4. εντάξει κλασσικό παιχνίδι του suda51 η σχιζοφρένεια και η ανωμαλία έχουν προτεραιότητα, μετά έρχονται ο τεχνικός τομέας και το gameplay (must have το game δηλαδή :p )

Leave a Reply

Check Also

Close
Follow on Feedly

Close
Close