LATEST NEWS

Το Killer is Dead σε PC

Οπως ανακοίνωσε η εκδότρια εταιρία Deep Silver, το Killer is Dead: Nightmare Edition της Grasshopper Manufacture, θα κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες των υπολογιστών μας στις 9 Μαϊου του τρέχοντος έτους, τόσο σε ψηφιακή όσο και σε retail μορφή.

Το παιχνίδι είναι ένα στυλιστικό και ολίγον τι “διεστραμμένο” hack ‘n’ slash, γέννημα-θρέμμα του Ιάπωνα Suda 51 (κατά κόσμον Goichi Suda), γνωστού για τις “περίεργες” ιδέες του και η έκδοση για PC θα περιλαμβάνει ένα ακόμα επίπεδο δυσκολίας, το Nightmare (εξ’ου και ο υπότιτλος “Nightmare Edition”), καθώς και ένα επιπλέον DLC και το Theatre mode.

Παρακολουθήστε το παρακάτω trailer για να πάρετε μία ιδέα περί τίνος πρόκειται:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

7 Comments

  1. Μετά από άλλους τίτλους ιαπωνικής καταγωγής Deadly premonition, King of fighters, Dark souls, Castlevania κτλ. δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει but still…
    O Suda θεωρείται γενικά από πολλούς ως ο Tarantino των games, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

  2. Και γαμώ τα trailer, 8 δευτερόλεπτα gameplay, 1:45 meaningless exposition… αναλογία που υποψιάζομαι ισχύει απαράλλακτη και για το ίδιο το παιχνίδι.

  3. καλο το παιχνιδι, ωραιο στορυ, γνωστη συνταγη μαχης κλπ… αλλα ΜΑΠΑ ΓΡΑΦΙΚΑ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ Η GPU!

  4. εντάξει κλασσικό παιχνίδι του suda51 η σχιζοφρένεια και η ανωμαλία έχουν προτεραιότητα, μετά έρχονται ο τεχνικός τομέας και το gameplay (must have το game δηλαδή :p )

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN