LATEST NEWS

Άνοιξαν τα Pre-Orders για το Mass Effect: Legendary Edition

Update: Εν τέλει η ημερομηνία του Μάρτη δεν επαληθεύτηκε, αλλά όπως και να έχει, το επίσημο site της EA άνοιξε τα Pre-Orders για το Mass Effect remake. Ημερομηνία κυκλοφορίας της Legendary Edition: 14 Mαΐου 2021.

Ιδού και το επίσημο reveal trailer:


Update στις 11/1/2021: Σύμφωνα με το Eurogamer, δύο Ασιατικά καταστήματα άρχισαν ήδη να περιλαμβάνουν το Mass Effect: Legendary Edition στα sites τους, με αναγραφόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας τις 12 Μαρτίου.

Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση από επίσημες πηγές της BioWare. Η αλήθεια είναι βέβαια πως η συγκεκριμένη ημερομηνία ταιριάζει με το παράθυρο “Άνοιξη 2021” που είχαν θέσει αρχικά οι δημιουργοί της Remaster έκδοσης.


Αρχική είδηση στις 7 Νοεμβρίου 2020:
Κατόπιν ανακοίνωσης της Bioware μέσω του blog της, αναπτύσσεται η Legendary Edition της αρχικής τριλογίας, η οποία θα περιλαμβάνει remastered εκδόσεις τους με βελτιώσεις στον οπτικό τομέα και φυσικά όλα τα DLC’s που έχουν εμφανιστεί γι’ αυτά.

Εκτός της Mass Effect: Legendary Edition έκδοσης, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021, η εταιρία ενημέρωσε ότι προχωρά στην ανάπτυξη του πέμπτου μέλους της σειράς, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
7,460
Χμ, από τη στιγμή που δεν είναι remakes νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον περισσότερο για το πλήρες του πακέτου με όλα τα DLC.
 

mike299

Half-Ogre
Joined
Jun 16, 2015
Messages
575
Εάν δεν είχαν "χρωματίσει" το τέλος, θα μιλάγαμε για ένα από τα καλύτερα action RPG και video games γενικότερα. Eμένα όποτε το θυμάμαι, μου αφήνει μια ξινή γεύση στο στόμα :(
 

bald_killer_clone

Mind-flayer
Joined
Jul 26, 2014
Messages
1,753
Χμ, από τη στιγμή που δεν είναι remakes νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον περισσότερο για το πλήρες του πακέτου με όλα τα DLC.


...και στο 10 ευρω μόνον.
 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,770
Αγαπώ το 1ο, απεχθάνομαι το 2ο, με το 3ο δεν έχω γνωριστεί. Λογικά θα πιάσω πάλι από την αρχή στη Ledgedary.

Ελπίζω σε γενναία έκπτωση σε όσους έχουν ήδη και τα 3.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,352
Το Andromeda δεν το τελείωσα καν! (Ενώ η πρώτη τριλογία είναι στα top παιχνίδια μου) , πολύ επαναλαμβανόμενο (και σε γράψιμο και σε gameplay) που καταντούσε βαρετό αρκετά γρήγορα.
 
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,034
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα λέτε αυτά για το Andromeda. Αφού είχε εκείνη που έμοιαζε με την Liara και εκείνη που έμοιαζε με τον Wrex και εκείνη την περιοχή που έμοιαζε με το CItadel και εκείνους τους εξωγήινους που δεν είχαν ιδέα και ευτυχώς που εμφανιζόσουν εσύ να τους σώσεις και εκείνα τα tombs που είναι τόσο ενδιαφέροντα (την πρώτη φορά) και μπορούσες να την πέσεις σε όλους.

Πέρα από την πλάκα στο Andromeda το στόρι ήταν για τα πανηγύρια, το gameplay όταν το έπαιξα εγώ είχε στρώσει αλλά το παιχνίδι πολύ σύντομα (μάλλον και λόγω του στόρι) κατέληγε τέρμα επαναλαμβανόμενο. Καλό για sci-fi παιχνιδάκι - καμία επαφή με Mass Effect.
 
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,072
^^
Βασικά ο τίτλος είναι εκτός τόπου και χρόνου, το βίντεο ελάχιστα ασχολείται με τα mods αυτά-καθεαυτά, προτείνω να το τσεκάρεις.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
4,334
Αφού είχε εκείνη που έμοιαζε με την Liara και εκείνη που έμοιαζε με τον Wrex
Ξεκάθαρα απέτυχε επειδή δεν είχε tali.
Στα σοβαρά ίσως να βλέπαμε κάτι καλύτερο αν δεν προσπαθούσαν απλά να αντιγράψουν.
 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,767
Andromeda... το μόνο ME που δεν έχω πάρει ακόμα. Και πολύ δύσκολα θα κάνω, εκτός κι αν αποφασίσουν να το συνεχίσουν με ένα πολύ δυνατό sequel και ξυπνήσει ο completionist. Προς το παρόν το backlog θα ήταν αντίθετο και η ζωή είναι μικρή για meh στιγμές. Προτιμώ να μείνω με τις καλές αναμνήσεις της αρχικής τριλογίας.
 

maladroid

Blackguard
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,014
Απλό remaster ε; Meh, δύσκολο να αφιερώσω τόσες ώρες σε νέο playthrough μόνο για λίιιιγο καλύτερα textures και φωτισμούς. Αυτό με το performance απορώ σε ποιους απευθύνεται, τα παιχνίδια ανέκαθεν τα θυμάμαι αρκετά optimized κι έκτοτε η ισχύς όλων των συστημάτων πολλαπλασιάστηκε. Μπας κι έχουν προβλήματα συμβατότητας με νέα λειτουργικά; Μάλλον κόλπο είναι απλά για να πουν ότι το original δεν θα ήταν συμβατό π.χ. με το PS5 αλλά σου το διόρθωσαν με τα "μαγικά" τους. Τυχερούλη.

Το Andromeda, όπως είπωθηκε και παραπάνω, είναι απλά τόσο χλιαρό και επαναλαμβόμενο που καταντάει αγγαρεία και ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι πραγματικά αξίζει τις δεκάδες ώρες που σου ρουφάει.
Επίσης απορώ ποιός φωστήρας της nuBioWare έπεισε τους υπόλοιπους να πάνε τη σειρά σε νέο γαλαξία με νέα απειλή και νέα αρχαία μυστικά (οκ ως εδώ), όπου βρίσκεις 1-2 νέες φυλές εξωγήινων και μόνο ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ.
 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Follow on Feedly