LATEST NEWS

Ο Chris Metzen αποσύρεται από την ενεργό δράση

Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος. Ο Chris Metzen της Blizzard αποφάσισε πως είναι καιρός να σταματήσει εδώ η ενασχόληση του με την βιομηχανία του gaming και να αφιερώσει τον χρόνο του στην οικογένειά του.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Metzen είναι από τους βασικούς συντελεστές που έκαναν την Blizzard την πασίγνωστη εταιρία που είναι σήμερα, καθώς συμμετείχε σε τίτλους όπως τα Warcraft, Diablo και Starcraft, με το πρώτο ειδικά να φέρει την δική του σφραγίδα όσον αφορά το lore και το story ενώ συνήθιζε να δανείζει την φωνή του σε χαρακτήρες του παιχνιδιού. Ξεκίνησε ως Animator/illustrator στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και έφτασε μέχρι την θέση του αντιπροέδρου. Όπως είπε ο ίδιος η αποχώρηση του είναι μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση και έχει να κάνει με το γεγονός πως θέλει να περνάει πιο πολύ χρόνο με την οικογένεια του, τονίζοντας πως ο τελευταίος χρόνος ήταν εκπληκτικός με τις κυκλοφορίες των World of Warcraft: Legion, Overwatch και της κινηματογραφικής μεταφοράς του κόσμου του Warcraft.

Νίκος Τσοκτουρίδης

Ο Νίκος, καπετάνιος στο επάγγελμα, δαμάζει τα κύματα παίζοντας games. Έχει ένα μεγάλο όνειρο: Να μεταδώσει στον Τσοκ Τζούνιορ την αγάπη του για το PC Gaming, τον ΠΑΟΚ και το Ragequit. Email: [email protected] - Steam | Facebook  

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL