LATEST NEWS

[UPDATE] Το πρώτο trailer του Grand Theft Auto VI κυκλοφόρησε επισήμως

Το internet είχε βουήξει τις τελευταίες ημέρες από το γεγονός ότι η Rockstar αναμενόταν να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του Grand Theft Auto VI το απόγευμα Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, αλλά εν τέλει οι δημιουργοί αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν σχεδόν μία ημέρα νωρίτερα:

Το σημαντικότερο ίσως που βλέπουμε στο trailer, πέρα από τους πρωταγωνιστές του game αλλά και το πεδίο δράσης που είναι ένα σύγχρονο Vice City, είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας για το 2025. Ποιος ζεί ποιος πεθαίνει μέχρι τότε, αλλά είναι μία αρχή μάλλον.

__________________________________________________________________________________________________________
Aρχική είδηση στις 4 Φεβρουαρίου 2022:
Οι πάντες υπέθεταν πως το νέο μέλος της σειράς Grand Theft Auto είναι υπό ανάπτυξη και νομοτελειακά θα ανακοινωθεί, αλλά είναι ωραίο να έχουμε και μια επίσημη επιβεβαίωση. Έτσι, σύμφωνα με tweet της Rockstar, επιβεβαιώνεται η ανάπτυξη του τίτλου “υπακούοντας στις απαιτήσεις πολλών φανς”.

Οι φήμες ως προς τον τόπο διεξαγωγής του νέου game είναι αναμενόμενα πολλές, με αρκετές πηγές να ομιλούν για ένα “Vice City 2” τρόπον τινά. Αλλά όλες αυτές οι εικασίες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Έχουν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του GTA V στο PC, και προσφάτως μας απασχόλησε και η τριλογία Grand Theft Auto Definitive Edition. Αλλά η αλήθεια είναι πως, όσα updates και να βγουν για το GTA Online, ένα νέο game στη σειρά είναι το κυριότερο που θα θέλαμε από την εταιρεία.

Λογικά είμαστε ακόμα αρκετά χρόνια μακριά από οποιοδήποτε release date. Όπως και να έχει, τουλάχιστον έγινε η αρχή. Περισσότερες πληροφορίες, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Go to discussion...

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

5 comments

Related Articles

Back to top button
elEL