LATEST NEWS

Σε “Very Early Development” το επόμενο Mass Effect

Σε άρθρο του Kotaku, ο ιστότοπος επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες η BioWare “δεν έχει παρατήσει το Anthem” και φέρεται να εργάζεται σε ένα μαζικό overhaul του παιχνιδιού προκειμένου να αντιστρέψει τις τύχες του. Δεδομένης της ευρύτερης αδιαφορίας για το Anthem, όμως, το πιο ενδιαφέρον νέο βρίσκεται στον επίλογο της ανταπόκρισης: εκτός από το νέο Dragon Age, η BioWare φέρεται να βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης και νέου Mass Effect. Και μάλιστα υπό την αιγίδα των ιστορικά “κεντρικών” γραφείων της εταιρείας στο Edmonton, και όχι σε κάποιο παράρτημα όπως η BioWare Montreal, υπεύθυνη για το τελευταίο Mass Effect: Andromeda.

Η παραπάνω ανταπόκριση έρχεται να συμπληρώσει ένα πρόσφατο tweet του Casey Hudson, στο οποίο αναπαράγει μια σειρά από MassEffectικές concept art εικόνες. Το πιο ενδιαφέρον στις εικόνες αυτές είναι πως απεικονίζουν ολοφάνερα το θρυλικό NORMANDY, υπονοώντας ίσως πως η σειρά θα αποχωρήσει από το γαλαξία της Ανδρομέδας και θα επανέλθει στο “ορθόδοξο” Timeline της αρχικής τριλογίας.

Μετά την προ 2μιση ετών αποτυχημένη κυκλοφορία του Andromeda, η BioWare είχε βάλει στυγνά το franchise “στον πάγο”, ακυρώνοντας τα προγραμματισμένα DLC του τίτλου αλλά και το συνοδευτικό novelization. Με την πεποίθηση πως “ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές”, ίσως ήρθε η ώρα να επιχειρήσουν τη ρελάνς, επαναφέροντας το θρυλικό franchise στην επικαιρότητα και στην παλιά του δόξα. Παραμένει, όμως, απορίας άξιο το αν η “νέα BioWare” είναι όντως ικανή να καταφέρει κάτι τέτοιο…

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL