LATEST NEWS

Το Μάρτιο τα πρώτα Oculus Rift!

Τα πρώτα Oculus Rift επρόκειτο αρχικά να σταλούν στους developers μέσα στο Δεκέμβριο. Λόγω ενσωμάτωσης νέας τεχνολογίας στο design του VR Headset, αυτή η ημερομηνία άλλαξε και η πρώτη “φουρνιά” από τα πολυπόθητα “κρανάκια”, θα είναι έτοιμη το Μάρτιο.

Τουλάχιστον η καθυστέρηση δείχνει ν’αξίζει πραγματικά τον κόπο, καθως ενσωματώθηκε μια εντελώς επανασχεδιασμένη οθόνη, η οποία αποτελεί ουσιαστικά 70-80% βελτίωση επί της παλαιότερης, τόσο σε θέματα απόκρισης, όσο και ευκρίνειας και απεικόνισης. 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα διάμετρος της οθόνης είναι 7″ (έναντι των 5,6 που ήταν η παλιά) και ζυγίζει 30 γραμάρια περισσότερο. Σε πρώτη φάση θα βγουν 7500 κομμάτια, ένα εκ των οποίων έχουμε μια αμυδρή υποψία πως θα καταλήξει στα γραφεία μας.

Αναμένεται φραμπαλάς μεγάλος που λέει και ο Γιάνναρος…

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL