LATEST NEWS

Ανακοίνωση νέου Darksiders

Σε μια διαφορετική προσέγγιση...

Το περσινό Darksiders III της Gunfire Games ήταν μια μάλλον αναπάντεχα καλή παραγωγή, η οποία αποδείχθηκε αρκετά πετυχημένη για να συνεχίσει το franchise Darksiders εκεί όπου το είχε αφήσει η συγχωρεμένη Vigil Games.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν περιμέναμε να έχουμε τόσο γρήγορα νέα από το μέτωπο των Καβαλάρηδων. Είναι γεγονός ότι μέσα στη χρονιά (λογικά) θα κυκλοφορήσει καινούριος Darksiders τίτλος, ο οποίος όμως αποτελεί ένα είδος spin-off και διαφέρει σημαντικά από τα μέλη της “κανονικής” σειράς.

Το Darksiders Genesis αναπτυσσόταν παράλληλα με το Darksiders III και αποτελεί δημιουργία της Airship Syndicate, γνωστής για το αρκετά καλό Battle Chasers: Nightwar, όπου (ω, τι έκπληξη) ιθύνων νους είναι ο ίδιος ο κομίστας των Darksiders. Το παιχνίδι λοιπόν ξεφεύγει από τη third-person οπτική και επιλέγει την ισομετρική, ανήκοντας στην κατηγορία των action/RPG, έχοντας για πρωταγωνιστή τον εναπομείναντα καβαλάρη, ονόματι Strife.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στην επερχόμενη Ε3, αλλά το teaser trailer που κυκλοφόρησε είναι αρκετό για να μας προϊδεάσει ως προς τι θα πρέπει να περιμένουμε. 

 

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL