LATEST NEWS

Περισσότερες πληροφορίες για το Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

Οι περισσότεροι φίλοι της σειράς (επιτραπέζιων) RPG Vampire: The Masquerade δεν είχαν παρά μόνο να χαρούν με την επίσημη ανακοίνωση του Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 από την Paradox Interactive, που αναμένεται τον Απρίλιο του επόμενου έτους. Η εξασφάλιση του πλήρους δημιουργικού license, μέσω της εξαγοράς της White Wolf Publishing, είχε επιπλέον θετικές επιπτώσεις.

Όπως φαίνεται η Draw Distance ετοιμάζει άλλον έναν Vampire: The Masquerade τίτλο, ο οποίος διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και θα είναι ένα “text-driven, story-driven” παιχνίδι (ήτοι narrative, visual-novel). Η βασική πλοκή θα μας τοποθετεί ως ένα νέο βρυκόλακα στην κοινωνία της Masquerade χωρίς τον Sire (το βαμπίρ που μας “μετέτρεψε” δηλαδή). Πολύ σύντομα θα βρεθούμε ανάμεσα στο πόλεμο που διαδραματίζεται τις νύχτες μεταξύ της Masquerade (η επίσημη σέκτα του κόσμου του Vampire) και των ανεξάρτητων Anarchs. Οι δημιουργοί ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι θα βρίθει διακλαδώσεων στους διαλόγους που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στο πώς ξεδιπλώνεται η ιστορία αναλόγως τις επιλογές μας.

Πέραν των αμιγώς narrative στοιχείων, θα υπάρχουν και μερικά gameplay συστατικά όπως το Hunger (η δίψα μας για υγρή, πορφυρή τροφή), Humanity (ο ηθικός μας κώδικας)  και το Masquerade rating (το πόσο ενταγμένοι είμαστε στην κοινωνία). Οι φίλοι του VtM θα είναι σε γνώριμα μονοπάτια αφού αυτά τα στοιχεία είναι από τα βασικά στη διαμόρφωση ενός χαρακτήρα στο VtM RPG.

Η ιστορία και οι μηχανισμοί του VtM – Coteries of New York θα βασίζονται στην πρόσφατη 5η έκδοση του αντίστοιχου pen-and-paper RPG και είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία κατά το τελευταίο τέταρτο του τρέχοντος έτους (Q4 2019) στο PC και στο Nintendo Switch. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη συζήτηση της ανακοίνωσης στο Steam.  Μέχρι τότε σας αφήνουμε με το teaser trailer.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL