LATEST NEWS
Trending

[Update] Ανακοινώθηκε επίσημα το Resident Evil Village

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού PS5 Showcase παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων και το 2ο trailer για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της Capcom, όπου βλέπουμε σε κοντινό πλάνο μερικά από τα τερατουργήματα που θα έχουμε την ατυχία να συναντήσουμε. Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη.

______________________________________________________________________________

Αρχική είδηση στις 12/6/2020:

Στα πλαίσια του Summer of Gaming 2020 και την παρουσίαση της Sony παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το όγδοο μέρος της Survival-Horror σειράς της Capcom, με τίτλο Resident Evil Village. Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει μέχρι τώρα φαίνονται να επιβεβαιώνονται. Έτσι έχουμε τον Ethan του RE 7 να επιστρέφει στο ρόλο του πρωταγωνιστή, πλάσματα που θυμίζουν λυκανθρώπους, ένα χιονισμένο χωριό και ένα μεγαλοπρεπές κάστρο να αποτελούν τις κύριες τοποθεσίες και μια περιρρέουσα παγανιστική ατμόσφαιρα, ενώ εμφανίζεται και ο Chris Redfield σε ένα διαφορετικό ρόλο από εκείνο που τον έχουμε συνηθίσει. Μένει να δούμε πως όλα αυτά τα ενδιαφέροντα στοιχεία θα δένουν στο lore του σύμπαντος και το σενάριο του ίδιου του τίτλου.

Η οπτική απεικόνιση, όπως αναμενόταν, θα είναι με κάμερα πρώτου προσώπου ενώ το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη και άκρως εντυπωσιακή RE Engine της Capcom. Πέρα από το trailer της ανακοίνωσης για το Resident Evil Village, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα ακόμα, όπου 2 από τους δημιουργούς σχολιάζουν κάποια πράγματα γύρω από το παιχνίδι. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά και νέα στοιχεία θα υπάρξουν μέσα στο καλοκαίρι. Μείνετε συντονισμένοι!

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL