LATEST NEWS

Το Sacred 3 είναι ζωντανό…

Οι λάτρεις των ARPG σίγουρα περίμεναν την ανακοίνωση εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Το Sacred 3 ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από τη Deep Silver ότι θα εμφανιστεί φέτος το καλοκαίρι, περίπου έξι χρόνια μετά τον αξιόλογο προκάτοχό του. Ακριβής ημερομηνία δεν δόθηκε, ούτε δημοσιοποιήθηκε κάποιο in-game gameplay video, πέρα από το ακόλουθο (και εντυπωσιακό ομολογουμένως) trailer:

Σίγουρα το 2014 θα είναι η χρονιά των RPG’s για όλα τα γούστα.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

8 Comments

  1. εψαξα λιγο στο ιντερνετ και μαλλον απογοητευτηκα. για αρχη, απ οτι γραφεται η αναπτυξη ξεκινησε για πλειστεισο, εξμποξ, θα σας γελασω, παντως για καποια κονσολα. πορτ για πισί, λοιπον. χμου….
    τελος παντων. τουλαχιστον να δουνε το θεμα με το ρησπών των τερατων γιατι αμα ειναι οπως τα 2 πρωτα, εγω τουλαχιστον δε θα ασχοληθω.

  2. Συμφωνώ απόλυτα, αν έχει παραμείνει το θέμα: υπέρογκος αριθμός τεράτων που σε καταδιώκουν στα πέρατα του κόσμου + σχεδόν στιγμιαίο respawn, μακριά κι αγαπημένοι. Υπάρχει κι αλλού πορτοκαλίες (Grim Dawn, Path of Exile κτλ.)…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL