LATEST NEWS

(Update) Νέο Shadow Warrior υπό ανάπτυξη

(Update): Το πρώτο gameplay trailer είναι γεγονός και ομολογουμένως, το παιχνίδι δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ανακοινώθηκε, εκτός του ότι το Shadow Warrior 3 αναμένεται μέσα στο 2021.

Αρχική Είδηση: Η Πολωνική Flying Wild Hog ανακοίνωσε ότι το τρίτο μέλος της σειράς Shadow Warrior βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από το παρακάτω teaser trailer, ενώ στις 11 Ιουλίου θα παρουσιαστεί και το πρώτο gameplay trailer κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Devolver Direct.

Χωρίς να έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές, στο Shadow Warrior 3 αναλαμβάνουμε ξανά το ρόλο του Lo Wang, ο οποίος προσπαθεί να φυλακίσει ξανά έναν αρχαίο δράκο που απελευθερώθηκε από τα αιώνια δεσμά του. Φυσικά, και σε αυτή την περιπέτεια, δεν θα είναι μόνος του…

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. [QUOTE=”Adhan, post: 541145, member: 102612″]
    Ευχάριστο το ότι βλέπουμε ακόμα τέτοιες σύγχρονες old school απόπειρες, αν και θα ήθελα κάποια στιγμή ένα αντίστοιχο reboot στο Blood.
    [/QUOTE]

    Κι εγώ! Από αυτά τα κλασικά shooters το Blood ήταν το αγαπημένο μου λόγω της horror ατμόσφαιρας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL