LATEST NEWS

Το Skulls and Bones έτοιμο να σαλπάρει

Το Skull and Bones είναι ένα παιχνίδι με αρκετά “ταλαιπωρημένο” κύκλο ανάπτυξης, αφού έχει εμφανιστεί και εξαφανιστεί από προσώπου γης περισσότερες φορές απ’ όσες μπορούμε να μετρήσουμε.

Η αναμονή όμως έλαβε τέλος, καθώς η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πειρατικού multiplayer τίτλου της για τις 8 Νοεμβρίου 2022. Ακολουθεί το δελτίο τύπου, καθώς και τα trailers που συνόδευσαν την παρουσίαση:

“Εμπνευσμένοι από τις θρυλικές ιστορίες γύρω από την πειρατεία, οι παίκτες θα βιώσουν την αυθεντική πειρατική ζωή. Από την αποδοχή συμβολαίων, τη συλλογή πόρων, την πλοήγηση σε σημαντικές εμπορικές διαδρομές και την επίθεση σε πλούσια εμπορικά πλοία, κάθε απόφαση θα επηρεάσει το ταξίδι, με διαφορετικά επίπεδα κινδύνου και ανταμοιβής.  Καθώς αυξάνουν το Infamy τους, οι παίκτες θα μπορούν να κατασκευάσουν και να προσαρμόσουν πλήρως το ναυτικό τους στόλο και να ξεκλειδώσουν μια ποικιλία νέων αντικειμένων σε όλο το παιχνίδι.

Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από μια από τις πιο σκληρές περιόδους της ιστορίας – το τέλος του 17ου αιώνα. Θεωρείται ως η δεύτερη χρυσή εποχή της πειρατείας και θέτει τις βάσεις για μια χαοτική και αδίστακτη εποχή πειρατών, αντιμαχόμενων φατριών, ισχυρών οργανώσεων και αυτοκρατοριών, που όλοι ανταγωνίζονται για την εξουσία στον αδάμαστο παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού.

Κάθε ταξίδι στο σύμπαν του Skull and Bones θα είναι μοναδικό. Οι παίκτες μπορούν να επεκτείνουν την αυτοκρατορία τους ενώνοντας τις δυνάμεις τους με έως και 2 άλλους φίλους ή παίκτες που συναντούν στη θάλασσα. Για πρόσθετη πρόκληση, μπορούν να ενεργοποιήσουν το PvP και να δοκιμάσουν το σίδερό τους απέναντι σε επίδοξους βασιλείς, ισχυρές οργανώσεις, τοπικές φατρίες ή ακόμα και αντίπαλους πειρατές.

Βασισμένο σε ένα φιλόδοξο, πολυετές σχέδιο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα ενημερώνεται τακτικά με νέο περιεχόμενο, δραστηριότητες, ιστορίες και προκλήσεις που θα είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες.”

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. Τουλάχιστον φαίνεται να ξεπατικώσαν και το ονφούτ γκέημπλεϊ του Μπλαγκ Φλαγκ εκτός από το νάβαλ, οπότε πλέον είναι κάτι παραπάνω από εκείνη την μαλακίτσα που είχαν δείξει παλιά αποκλειστικά με καραβάκια πιουπίου μεταξύ τους, το λουτ να μαζεύεται πηγαίνοντας κοντά σε κάτι αιωρούμενα εικονίδια που σου γαμούσαν το ιμέρσιο σα να μην υπάρχει αύριο κτλ. Κρίμα που δεν έχει καμιά φάση με όλο το τημ σε ένα καράβι να είναι τέρμα Ση οφ Θηβς, αλλά οκ και η ιδέα του στόλου με τον καθένα καπετάνιο στο πλοίο του δεν ακούγεται άσχημη. Έξτρα πόντοι υπέρ του Ση οφ Θηβς ήδη και μόνο που έχει σόλο/πιβιή επιλογές. Αν δεν έχει κλείσει και η γιούμπι μέχρι να κυκλοφορήσει το γκέημ, μια χαρά.

  2. [QUOTE=”soad667, post: 602810, member: 102682″]
    Τουλάχιστον φαίνεται να ξεπατικώσαν και το [B]ονφούτ γκέημπλεϊ[/B] του Μπλαγκ Φλαγκ εκτός από το νάβαλ, οπότε πλέον είναι κάτι παραπάνω από εκείνη την μαλακίτσα που είχαν δείξει παλιά αποκλειστικά με καραβάκια πιουπίου μεταξύ τους, το λουτ να μαζεύεται πηγαίνοντας κοντά σε κάτι αιωρούμενα εικονίδια που σου γαμούσαν το ιμέρσιο σα να μην υπάρχει αύριο κτλ.
    [/QUOTE]

    Εγώ πάλι το ανάποδο κατάλαβα ρε συ, ότι πεζός θα είσαι μόνο όταν κάνεις ψώνια/crafting/αναβαθμίσεις και ίσως όταν ψάχνεις για πλήρωμα. Ούτε μάχες, ούτε εξερεύνηση, ούτε κυνήγια θησαυρού, όλα αυτά θα γίνονται από το καράβι. Επίσης ούτε ρεσάλτο θα κάνεις όπως στα AC, θα βλέπεις απλώς ένα cutscene με το ντου και το αποτέλεσμα της μάχης, αν δεν απατώμαι.
    Διευκρινίζω, ωστόσο, ότι δεν έκατσα να δω όοοοολο το βίντεο, μόνο ένα μέρος του και σήμερα διάβασα κάποια άρθρα όπως [URL=’https://www.eurogamer.net/despite-a-new-vision-skull-and-bones-looks-a-lot-like-it-did-five-years-ago’]αυτό[/URL], τα οποία κάνουν λόγο ακόμα και για τα “αιωρούμενα εικονίδια” που αναφέρεις :unsure:

  3. Aυτά που αναφέρεις για το πεζό κομμάτι δεν υπήρχαν καν στο παλιό, τότε ήσουν μόνο καράβι και στο άουτποστ έβλεπες απλά ένα γκαράζ που μπορούσες να επέμβεις στα πλοία σου, φόρτωμα σουπλάις μέσω μενού και αυτό ήταν. Τώρα τουλάχιστον θα είσαι περπατητό σε αυτά, οπότε είναι σίγουρα βελτίωση. Πριν δεν ήθελα ούτε την άλφα να πλησιάσω, πλέον μου κίνησε το ενδιαφέρον έστω. Και στη μέση του βίντεο μιλάει για εξπλορέσιο και κυνήγι θησαυρών, δείχνοντάς σε ποδαράτο να ανοίγεις σεντούκι στη μέση ενός νησιού. Δεν πιστεύω ότι είναι αυτοματοποιημένη τέτοια διαδικασία, απλά ίσως το τρέζουρ χαντ και η εξερεύνηση αφορούν μόνο τα νησιά αυτά που λειτουργούν και ως άουτποστς. Ιπτάμενα εικονίδια δεν πήρε το μάτι μου, αν και οκ στις ναυμαχίες το ματώσανε λίγο με το χαντ στην οθόνη. Αν και σε αυτό το κομμάτι λογικά η γιούμπι θα επιτρέπει πλήρη παραμετροποίηση, οπότε δεν ανησυχώ.

    Βέβαια με την γενικότερη κατάσταση στην οποία είναι η γιούμπι δεν βλέπω να ασχολούμαι όπως και να ‘χει. Eιδικά αυτό το πρόσφατο που σταματάνε το ονλάιν σαπόρτ σε επιλεγμένα γκέημς τους.. Δεκτό για παλιότερους τίτλους, αλλά έχει μέσα και προπέρσινους που πήγανε απλά άπατοι οπότε δεκτό πες κι εδώ. Aλλά το κυριότερο, μαζί με το ονλάιν σαπόρτ σε κάποια γκέημς σταματάει και οποιαδήποτε πρόσβαση σε πρόσθετο περιεχόμενο, ντηελσί γιου κνόου. Και δε μιλάμε για μικρούς τίτλους, φαρκράι και ασσάσσιν είναι μεταξύ τους. Αυτή τη στιγμή λένε ξεκάθαρα ότι από Σεπτέμβρη δεν θα υπάρχει δυνατότητα για κατέβασμα/πρόσβαση στα ντηελσί αυτών των τίτλων. Αν αυτό δεν αλλάξει, η γιούμπι απλά δεν θα ξαναδεί σελίνι από μένα. Αν και πιστεύω ότι κάτι θα κάνουν, δε μπορεί να είναι τόσο μλκς. Μπορεί;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL