LATEST NEWS

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Broken Sword

Μετά από καθυστέρηση μερικών μηνών, το “successful Kickstarter story” Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse βρίσκεται προ των πυλών. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας ο Charles Cecil και παρέα του ανακοίνωσαν την 4η Δεκεμβρίου 2013, η οποία ανακοίνωση όμως συνοδεύεται από μια μάλλον δυσάρεστη είδηση, καθώς τελικά το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει χωριστά σε δύο μέρη.

Το δεύτερο μέρος αναμένεται αρκετά σύντομα, συγκεκριμένα ένα μήνα μετά (όπως συνέβη και με το πρόσφατο The Raven της King Arts), αλλά σε κάθε περίπτωση η Revolution Software δεν μας είχε προετοιμάσει για κάτι τέτοιο. Η εταιρία πάντως υπόσχεται ότι η διάρκεια κάθε επεισοδίου είναι περίπου όση ενός “κανονικού” adventure…μένει μόνο να δούμε τι ακριβώς εννοεί.

Η τιμή του κάθε επεισοδίου αναμένεται να είναι περίπου στα 10$ έκαστο και θα εμφανιστεί τόσο σε Steam και GOG όσο και στο webstore της εταιρίας, ενώ αν κατά τη διάρκεια της Kickstarter καμπάνιας είχατε συνεισφέρει πάνω από 15$, τότε θα λάβετε και τα δύο επεισόδια χωρίς επιπλέον χρέωση.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL