LATEST NEWS

Τα gaming news της CES

Mini PCs και handheld PC gaming

Η ετήσια έκθεση Consumer Electronics Show συνήθως δεν έχει ως κύριο αντικείμενο το gaming αλλά κάθε χρόνο υπάρχει και κάτι που ακουμπά το αγαπημένο μας χόμπι. Ας δούμε συνοπτικά τα δύο πιο σημαντικά νέα της CES για εμάς τους gamers:

-H Intel παρουσίασε ένα νέο mini PC της σειράς NUC το οποίο πια είναι τελείως modular και μπορεί να δεχθεί κανονικές GPUs. Μάλιστα η εταιρία έδωσε τη δυνατότητα και σε άλλους κατασκευαστές να παρουσιάσουν τις δικές τους εκδόσεις, με τις Razer και Coolermaster να μπαίνουν αμέσως στον χορό.

-Η Alienware πήρε ιδέες από την κονσόλα Switch της Nintendo και παρουσίασε το concept PC με το ταιριαστό για το branding της εταιρίας UFO. Πρόκειται για ένα handheld PC με Windows που σύμφωνα με τα demos της εταιρίας μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπέστατο φορητό PC gaming ακόμα και σε μοντέρνους τίτλους όπως το F1 2019. Δεν ξέρουμε ακόμη αν και πότε η συσκευή θα φτάσει στην αγορά, όμως αν η τιμή είναι ελκυστική θα υπάρξει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL