LATEST NEWS

(Update) Καθυστέρηση και για το Mafia: Definitive Edition

Update: Η πανδημία αποκτά ακόμη ένα θύμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της 2K, η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του Mafia: Definitive Edition μεταφέρεται αναγκαστικά από τις 28 Αυγούστου στις 25 Σεπτεμβρίου. Επίσης, για να γίνει λίγο πιο “ανεκτή” η καθυστέρηση, θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου ένα σύντομο gameplay trailer του τίτλου.

______________________________________________________________________________
Update στις 19/5/2020:
Τηρώντας την υπόσχεσή της, η 2K αποκάλυψε σήμερα τα περιεχόμενα του αναμενόμενου Mafia Trilogy πακέτου. 

Συγκεκριμένα, τα Mafia II και Mafia III είναι ήδη διαθέσιμα στη remastered έκδοσή τους και συμπεριλαμβάνουν όλα το επιπλέον περιεχόμενο που έχουν κυκλοφορήσει γι’ αυτά. Μάλιστα, στην περίπτωση που είχατε ήδη τις αρχικές εκδόσεις στην Steam library σας, τότε θα διαπιστώσετε ότι το Mafia III θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Definitive Edition, ενώ στο Mafia II θα προστεθεί μία ακόμη καταχώρηση ονόματι Mafia II: Definitive Edition, πλάι στην αρχική που μετονομάζεται σε classic.

https://www.youtube.com/watch?v=ypPHHj5eDbA&

https://www.youtube.com/watch?v=X91PvcH307E

Φυσικά, το πραγματικό νέο είναι το remake του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Το ανανεωμένο Mafia θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών του Mafia III, ενώ στην ουσία πρόκειται για ένα σχεδόν καινούριο παιχνίδι, καθώς σενάριο, χαρακτήρες, διάλογοι και gameplay έχουν επεξεργαστεί εκ νέου.

Εν αναμονή λοιπόν της κυκλοφορίας του…

 

Αρχική Είδηση στις 13/5/2020: Εδώ και λίγο καιρό, ψιθυρίζονταν αρκετές φήμες σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία remastered εκδόσεων της δημοφιλούς σειράς Mafia. Οι φήμες τελικά ήταν αληθινές, με την 2K να επιβεβαιώνει την ύπαρξη της remastered τριλογίας μέσω ενός teaser trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Οι πλήρεις ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Τρίτη 19 Μαΐου, οπότε θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

19 Comments

  1. Νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο πως το Mafia 1 remake δεν παίζει να το πάρουμε ως free upgrade. Το Mafia 2 remastered άργησε κάμποσο να εμφανιστεί στο steam library μου, αλλά δεν πειράζει. Πάντως, 45GB install έναντι 8GB install του original. Έχω μεγάλη περιέργεια για τη διαφορά στο οπτικό αποτέλεσμα.

  2. Ναι, δεν θα με χάλαγε να πάρω δωρεάν το remastered upgrade του Μafia II στο GOG αλλά με όσα διαβάζω, ίσως και να είναι προτιμότερο το original (που ακόμα δεν έχω παίξει…).
    Δυστυχώς, αρκετοί μεγάλοι publishers (και όχι μόνο..) έχουν την τάση να ακολουθούν fire and forget τακτικές στο GOG, επειδή η user base είναι πολύ μικρότερη αναλογικά κι επίσης υπάρχουν επιπρόσθετοι πονοκέφαλοι όπως διαφορετικό build από του Steam, “χειροκίνητη” παροχή patches, κτλ. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να το βάλουν κι εκεί, εκτιμώ ότι θα συμβεί μόνο όταν έχει σταματήσει το patching και αφού σκάσει όλο το trilogy πακέτο, ώστε να ξεμπερδεύουν μια κι έξω.

    Πάντως για το πρώτο Mafia, αν όντως έχουν κάνει δουλειά αντίστοιχη με τα Resident Evil remakes, δεν περιμένω να υπάρχει καν έκπτωση στους ιδιοκτήτες του αυθεντικού. Ωστόσο, αν αξίζει τον κόπο, ευχαρίστως να πληρώσω… όταν πέσει στο 50% :p

    Γενικά αν πέτυχε κάτι η ανακοίνωση του Trilogy, είναι να μου υπενθυμίσει ότι πρέπει επιτέλους να ασχοληθώ με αυτή τη σειρά.

  3. [QUOTE=”Admiral, post: 538975, member: 102598″]
    Αυτό το παιχνίδι είναι εγγυημένη αγορά αν δεν στραβώσει κάτι άσχημα.
    [/QUOTE]

    Όντως!! Μου φαίνεται ότι η δεκαετία του 20, ταιριάζει περισσότερο σε τέτοιο θέμα. (Και γενικά, τα crime sims που απέχουν από την δική μας εποχή. Ακόμα θεωρώ το Vice City κορυφαίο από άποψη ατμόσφαιρας)!!!

  4. Ανακοινώθηκαν και οι απαιτήσεις:

    Minimum requirements

    [I]OS: Windows 10 64-bit
    Intel CPU: i5-2500K
    AMD CPU: AMD FX-8120
    RAM: 6GB
    AMD GPU: Radeon R9 280X
    Nvidia GPU: GeForce GTX 770
    Video Memory: 2GB
    HDD: 50GB (Free space)

    Recommended requirements

    OS: Windows 10 64-bit
    Intel CPU: i7-3770
    AMD CPU: AMD FX-8350 4.0GHZ
    RAM: 16GB
    AMD GPU: Radeon RX 5700
    Nvidia GPU: GeForce GTX 1080
    Video Memory: 4GB
    HDD: 50GB (Free space)[/I]

    Normal για την εποχή, αν εξαιρέσεις τις χαμηλές απαιτήσεις σε Video Memory.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL