LATEST NEWS

Επίσημη ανακοίνωση για το Mafia Trilogy

Update: Τηρώντας την υπόσχεσή της, η 2K αποκάλυψε σήμερα τα περιεχόμενα του αναμενόμενου Mafia Trilogy πακέτου. 

Συγκεκριμένα, τα Mafia II και Mafia III είναι ήδη διαθέσιμα στη remastered έκδοσή τους και συμπεριλαμβάνουν όλα το επιπλέον περιεχόμενο που έχουν κυκλοφορήσει γι’ αυτά. Μάλιστα, στην περίπτωση που είχατε ήδη τις αρχικές εκδόσεις στην Steam library σας, τότε θα διαπιστώσετε ότι το Mafia III θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Definitive Edition, ενώ στο Mafia II θα προστεθεί μία ακόμη καταχώρηση ονόματι Mafia II: Definitive Edition, πλάι στην αρχική που μετονομάζεται σε classic.

Φυσικά, το πραγματικό νέο είναι το remake του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Το ανανεωμένο Mafia θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών του Mafia III, ενώ στην ουσία πρόκειται για ένα σχεδόν καινούριο παιχνίδι, καθώς σενάριο, χαρακτήρες, διάλογοι και gameplay έχουν επεξεργαστεί εκ νέου.

Εν αναμονή λοιπόν της κυκλοφορίας του…

 

Αρχική Είδηση: Εδώ και λίγο καιρό, ψιθυρίζονταν αρκετές φήμες σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία remastered εκδόσεων της δημοφιλούς σειράς Mafia. Οι φήμες τελικά ήταν αληθινές, με την 2K να επιβεβαιώνει την ύπαρξη της remastered τριλογίας μέσω ενός teaser trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Οι πλήρεις ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Τρίτη 19 Μαΐου, οπότε θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Tags

Related Articles

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
5,144
Καλό θα είναι να δούμε gameplay πρώτα αλλά σαν πρώτη εντύπωση φαίνεται ότι θα γίνει remake ουσίας στο Mafia 1.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,364
Για τα Mafia του GoG έχουν πει κάτι;
To 1 γενικά δε το βλέπω να το παίρνουμε δωρεάν από τη στιγμή που είναι remake κι όχι απλό lifting...
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,562
Νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο πως το Mafia 1 remake δεν παίζει να το πάρουμε ως free upgrade. Το Mafia 2 remastered άργησε κάμποσο να εμφανιστεί στο steam library μου, αλλά δεν πειράζει. Πάντως, 45GB install έναντι 8GB install του original. Έχω μεγάλη περιέργεια για τη διαφορά στο οπτικό αποτέλεσμα.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,727
^To Mafia 1 είναι ξεκάθαρο από το Steam store, όπου λέει pre-order now και είναι καθαρό remake.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,927
Tο remaster του 2 φαίνεται να τρώει αρκετό κράξιμο στα steam reviews, κυρίως επειδή είναι τίγκα στα bugs.
 

maladroid

Half-Ogre
Joined
Nov 27, 2012
Messages
610
Ναι, δεν θα με χάλαγε να πάρω δωρεάν το remastered upgrade του Μafia II στο GOG αλλά με όσα διαβάζω, ίσως και να είναι προτιμότερο το original (που ακόμα δεν έχω παίξει...).
Δυστυχώς, αρκετοί μεγάλοι publishers (και όχι μόνο..) έχουν την τάση να ακολουθούν fire and forget τακτικές στο GOG, επειδή η user base είναι πολύ μικρότερη αναλογικά κι επίσης υπάρχουν επιπρόσθετοι πονοκέφαλοι όπως διαφορετικό build από του Steam, "χειροκίνητη" παροχή patches, κτλ. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να το βάλουν κι εκεί, εκτιμώ ότι θα συμβεί μόνο όταν έχει σταματήσει το patching και αφού σκάσει όλο το trilogy πακέτο, ώστε να ξεμπερδεύουν μια κι έξω.

Πάντως για το πρώτο Mafia, αν όντως έχουν κάνει δουλειά αντίστοιχη με τα Resident Evil remakes, δεν περιμένω να υπάρχει καν έκπτωση στους ιδιοκτήτες του αυθεντικού. Ωστόσο, αν αξίζει τον κόπο, ευχαρίστως να πληρώσω... όταν πέσει στο 50% :p

Γενικά αν πέτυχε κάτι η ανακοίνωση του Trilogy, είναι να μου υπενθυμίσει ότι πρέπει επιτέλους να ασχοληθώ με αυτή τη σειρά.
 
Last edited:

Spank

Commoner
Joined
Dec 12, 2018
Messages
19
Καλή φάση αν και δεν έχω παίξει κανένα , ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσω το 2 μιας και για κάποιο λόγο το έχω στο library μου μαλλον απο παλιά
 
Back to top button
Follow on Feedly

Close