LATEST NEWS

Telltale Games και Marvel Entertainment ενώνουν δυνάμεις

H είδηση που ακολουθεί μπορεί να είναι -ή να δείχνει τουλάχιστον- πολύ σημαντική, οι δύο εμπλεκόμενες μεριές πάντως προτίμησαν να προβούν σε γνωστοποίησή της μέσα από μία ιδιαίτερα σύντομη και λιτή ανακοίνωση.

Οι δύο πολύ γνωστές εταιρείες ανακοινώσανε την αρχή της συνεργασίας τους πάνω σ’ ένα video game που θα μας έρθει το 2017. Χωρίς να προσδιορίζουν σε ποια κατηγορία θα εντάσσεται ή ποιον χαρακτήρα απ’ τη μεγάλη γκάμα της Marvel θ’ αφορά, αφήνουν τη φαντασία του καθενός μας να οργιάζει.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. Είναι πολύς ο παράς Γεράνιο, θα κανονίσουμε με τα παιδιά να ανοιχθεί σχετικός λογαριασμός και στο όνομά σου. Όλοι ξέρουμε εξάλλου πως πρόκειται για τα Καλυτερότιστα Ιντεράκτιβ Δράματα Έβερ, δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL