LATEST NEWS

Αποκάλυψη για Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Η Ubisoft άνοιξε τα χαρτιά της

Μετά το χθεσινό leak, το οποίο λίγο-πολύ μας αποκάλυπτε τον επόμενο Ghost Recon τίτλο, μετά το Wildlands, ήρθε η ημέρα που η Ubisoft ανοίγει τα χαρτιά της.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint είναι γεγονός και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το Ghost Recon: Breakpoint θα κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με το Wildlands, ήτοι solo ή co-op (μέχρι 4 άτομα) στρατιωτικές επιχειρήσεις των Ghosts σε φανταστικές περιοχές, όπως είναι το νησί Auroa. 

Βέβαια, η υπόθεση δε δείχνει να ξεφεύγει ιδιαίτερα από τα τετριμμένα, καθώς αυτή τη φορά εχθρός είναι οι Λύκοι (Wolves), μια ομάδα πρώην στρατιωτικών της Ghost που αυτομόλησε και έχει υπό την κατοχή της το προαναφερθέν νησί. Εμείς θα αναλάβουμε να ψάξουμε τι ακριβώς συμβαίνει εκεί και έχουν χαθεί οι επικοινωνίες με τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ όπως συνήθως, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Στα του gameplay, το Ghost Recon: Breakpoint επιχειρεί να φέρει μια πιο ρεαλιστική χροιά, συμπεριλαμβάνοντας παράγοντες όπως τραυματισμούς, κούραση, αλλά και μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και ελευθερία στη προσέγγιση των αποστολών.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι θα επιτρέπει εκτεταμένη παραμετροποίηση του ήρωά μας, η οποία θα επηρεάζει τόσο τη κεντρική campaign του όσο και το multiplayer (PvP) mode.

Για όσους ενδιαφέρονται για κάποια έκδοση πέραν της βασικής, η Ubisoft προσφέρει τρεις εκδόσεις: τη Gold, την Ultimate και την Wolves’ Collector, με την πρώτη να συμπεριλαμβάνει το Year I Pass, τη δεύτερη το Year I Pass μαζί με το Ultimate Pack, ενώ η συλλεκτική θα περιλαμβάνει διάφορα ενδιαφέροντα πραγματάκια:

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL