LATEST NEWS

Πρώτο trailer για το Broken Sword 5!

Ένα από τα adventur-ικά Kickstarters που το κοινό υποδέχθηκε με ίσες δόσεις καχυποψίας και προσμονής ήταν το Broken Sword: The Serpent’s Curse. Κάτι τα φαιδρά stretch goals, κάτι που έσκασε σχετικά αργά για τον πρώτο κύκλο των “AAA” Kickstarters, συνετέλεσαν ώστε η πέμπτη περιπέτεια των George & Nico να βρίσκεται κάπου μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στις συνειδήσεις των περισσότερων από εμάς.

Το alpha trailer που παρουσιάστηκε σήμερα στα πλαίσια της Gamescom δείχνει αδιαμφισβήτητα πανέμορφο. Μένει να δούμε αν και η υπόλοιπη περιπέτεια θα μας γυρίσει στα χρυσά στάνταρ που μια-φορά-κι-ένα-καιρό καθιέρωσαν τη Revolution ως ένα εξαιρετικό στούντιο παραγωγής ποιοτικών adventure games.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

4 Comments

  1. Εξαιρετικό! Πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο του νέου Tex Murphy που επίσης είμαι backer αλλά και μεγαλύτερος οπαδός. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Revolution. Είναι σοβαρό studio και η επιστροφή στις ρίζες θα κάνει μεγάλο καλό στην σειρά.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL