LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Trine 4

They are back!

Η Modus Games και η Frozenbyte επιτέλους αποκάλυψαν περισσότερες πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο Trine 4, το τέταρτο μέλος μιας σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες.

Μπορεί το Trine 3 να μας απογοήτευσε λιγάκι με το λειψό περιεχόμενό του και την αποτυχημένη μετάβαση σε 3D, αλλά το νέο μέλος της σειράς είναι αποφασισμένο να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Το Trine 4 επιστρέφει στο 2.5D ρίζες των δύο πρώτων παιχνιδιών, με τους γνωστούς ήρωες Pontus the Knight, Amadeus the Wizard και Zoya the Thief να ξεκινούν μια νέα περιπέτεια για να εντοπίσουν τον Prince Selius, του οποίου οι εφιάλτες έχουν πάρει σάρκα και οστά και απειλούν την ακεραιότητα του βασιλείου.

Η Frozenbyte υπόσχεται online co-op έως τέσσερις παίκτες, καινούριο σύστημα μάχης, δυναμικά physic-based puzzles και εντυπωσιακά boss battles, διατηρώντας ανέπαφη τη μαγική ατμόσφαιρα που διακατέχει τη σειρά.

Το Trine 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο της τρέχουσας χρονιάς.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

2 Comments

  1. Εντάξει “αποτυχημένη” δε θα την έλεγα (π.χ. τα boss fights επωφελούνταν από την ελεύθερη κίνηση στο χώρο), έχω δει πιο μέτριες μεταβάσεις αλλά χαίρομαι που επιστρέφει στα 2.5 D sidescrolling μονοπάτια. Κρίμα πάντως που φαίνεται να είναι νέα ιστορία, φαίνεται ότι το προηγούμενο θα παραμείνει μάλλον ημιτελές.

    Όμορφο δείχνει κι αυτό, αλλά φαίνεται σαν να του λείπει η γυαλάδα/bloom effect των προηγούμενων και τα χρώματα να είναι πιο παστέλ. Νέα engine ίσως;

    1. Έστω, είχε τις καλές του στιγμές, αλλά΄εκ του αποτελέσματος, το Trine 3 είναι το λιγότερο αγαπημένο απ’ όλα. Και μένα με χαροποιεί η επιστροφή της σειράς σε 2,5D μονοπάτια, ενώ αναρωτιέμαι ποιος θα είναι ο 4ος χαρακτήρας στο τετραπλό coop mode.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL