LATEST NEWS

Ψηφιακή Σαμπάνια Vol 3: Κερδίστε Steam code για το Alan Wake!

Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει το παιχνίδι Alan Wake για το Steam! Τι πρέπει να κάνετε; Τα εξής απλά:

Kάθε μέρα, στις 12:00 το βράδυ (είμαστε νυκτερινοί τύποι) θα ανεβάζουμε ανακοίνωση για νέο παιχνίδι προς διεκδίκηση. Προκείμενου να λάβετε έγκυρα μέρος στην κλήρωση, κάνετε Like αφ’ενός στη σελίδα μας στο Facebook και αφ’ετέρου γράφεστε στο site και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε περισσότερες από μια κληρώσεις, θα πρέπει να στείλετε κάποιoν ιντερνετικό γνωστό/φίλο σας να μας κάνει Like και ν’αφήσει ένα σχόλιο εκ μέρους σας, σε αλτρουιστική φάση “Γράφω για το Μήτσο και πιστεύω πως πρέπει να κερδίσει το Άλαν Γουέικ.” Απλό, yes;

Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος ΟΛΟΙ όσοι αφήσουν comment παρακάτω, αλλά και κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook (με τη διαδικασία πρόσκλησης φίλου τους να κάνει ο ίδιος “Like” να ισχύει, για όσους το έχουν ήδη πράξει). O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε μήπως είστε εσείς οι τυχεροι!

YΓ Θυμίζουμε πως η κλήρωση για το Don’t Starve είναι ξεχωριστό promotion και μπορείτε να συμμετέχετε όλοι κανονικά χωρίς περιορισμούς.

Admiral

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

37 Comments

 1. Να δω, το γκαντεμόμετρο θα συνεχίσει να χτυπάει κόκκινο? Count me in.

  Α, παιδιά, αν γίνεται βάλτε σε ξεχωριστό tag τούς διαγωνισμούς. Θα βοηθήσει πολύ κόσμο.

 2. Να δω, το γκαντεμόμετρο θα συνεχίσει να χτυπάει κόκκινο? Count me in.

  Α, παιδιά, αν γίνεται βάλτε σε ξεχωριστό tag τούς διαγωνισμούς. Θα βοηθήσει πολύ κόσμο.

 3. Καλή τύχη παιδία ! Τρελάθηκε το αφεντικό και μοιράζει παιχνιδάρες ε; !!!! Αυτά είναι!!! Ζηλεύω !!!

 4. Καλή τύχη παιδία ! Τρελάθηκε το αφεντικό και μοιράζει παιχνιδάρες ε; !!!! Αυτά είναι!!! Ζηλεύω !!!

 5. Γεια σε όλους και απο εμένα και καλή αρχή να έχετε στην προσπάθειά σας εδώ!
  Βάλτε και την αφεντιά μου στην κλήρωση και ελπίζω να έχω θετικό αποτέλεσμα.

 6. Γεια σε όλους και απο εμένα και καλή αρχή να έχετε στην προσπάθειά σας εδώ!
  Βάλτε και την αφεντιά μου στην κλήρωση και ελπίζω να έχω θετικό αποτέλεσμα.

 7. θα έμενα στην απ’έξω; Μπααα! Καλη επιτυχία στους από πάνω. Θέλω όμως μία διευκρίνηση για το referral system που χρησιμοποιείτε, δεν το έχω πιασει ομολογώ.

 8. θα έμενα στην απ’έξω; Μπααα! Καλη επιτυχία στους από πάνω. Θέλω όμως μία διευκρίνηση για το referral system που χρησιμοποιείτε, δεν το έχω πιασει ομολογώ.

 9. Πέτρο- Λέμε τώρα πχ ότι κερδίζεις απόψε το Άλαν Γουέικ και ψήνεσαι να μπεις και στην αυριανή κλήρωση, έτσι; Ε τότε, βάζεις κάποιον άλλο, που δεν είναι γραμμένος ήδη στο σάιτ, να κάνει λάικ στο FB, να γραφτεί στη σελίδα και να γράψει στο νιούζποστ του διαγωνισμού “Μ’έστειλε ο Πέτρος για να του κερδίσω ένα Γουίτσορα δύο!” οπότε μετράει ως έντρι δικό σου 🙂

 10. Πέτρο- Λέμε τώρα πχ ότι κερδίζεις απόψε το Άλαν Γουέικ και ψήνεσαι να μπεις και στην αυριανή κλήρωση, έτσι; Ε τότε, βάζεις κάποιον άλλο, που δεν είναι γραμμένος ήδη στο σάιτ, να κάνει λάικ στο FB, να γραφτεί στη σελίδα και να γράψει στο νιούζποστ του διαγωνισμού “Μ’έστειλε ο Πέτρος για να του κερδίσω ένα Γουίτσορα δύο!” οπότε μετράει ως έντρι δικό σου 🙂

 11. Συνεννοείται ο Ναύαρχος με το Νίουελ ας γουί σπήκ. Στρέητ φρομ δη μάουθ όφ δι χόρς 😀

 12. Gabe Newell, αφεντικό της Valve και κατ’επέκτασιν του Steam. Βιολογικός πατέρας του Ναυάρχου 🙂

 13. Χαίρετε και ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Ο τυχερός που κερδίζει το παιχνίδι Alan Wake είναι το post #5, ο χρήστης που αναφέρεται ως Nick και έγραψε “I am so in!”. Θα ειδοποιηθεί μέσω του email με το οποίο έκανε εγγραφή στο site, ενώ τα ονόματα των νικητών ανακοινώνονται και στο forum:

  https://www.ragequit.gr/forum/software-internet/87-ragequit-gr

 14. Χαίρετε και ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Ο τυχερός που κερδίζει το παιχνίδι Alan Wake είναι το post #5, ο χρήστης που αναφέρεται ως Nick και έγραψε “I am so in!”. Θα ειδοποιηθεί μέσω του email με το οποίο έκανε εγγραφή στο site, ενώ τα ονόματα των νικητών ανακοινώνονται και στο forum:

  https://www.ragequit.gr/forum/software-internet/87-ragequit-gr

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Follow on Feedly

Close