SPECIALS

April Fools’ : Game Over: Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε, αλλά…

Λατρεμένη αρμάδα του Ragequit.gr,

Έχουμε να εξομολογηθούμε κάτι. Γνωρίζουμε πως αρκετοί από εσάς ενδεχομένως να πέσετε από τα σύννεφα, καθώς έμπρακτα, με την αγάπη και την οικονομική σας στήριξη στο Twitch κανάλι μας εδώ και χρόνια, έχετε αποδείξει πως αποτελείτε την πραγματική gaming elite της χώρας και όχι μόνο. Μια κοινότητα τόσο hardcore-οποιημένη που το Dark Souls 3 χρειάστηκε να ακυρωθεί και να σχεδιαστεί εκ νέου τρεις τουλάχιστον φορές, βάσει του feedback και των σχολίων που προσφέρατε κατόπιν της πολύμηνης κλειστής beta στην οποία είχαμε όλοι μαζί την τιμή να συμμετέχουμε.

Μας εμπιστευτήκατε τυφλά, πιστεύοντας πως οι μύτες μας ξετρύπωναν τα πιο αξιόλογα indie διαμαντάκια, από τις πιο παράξενες και απόμακρες γωνιές του Internet. Μελετούσατε με σχεδόν θρησκευτικό ζήλο τα κείμενά μας, καθώς θαρρούσατε πως μέσα στον πρωτότυπο λόγο και την ευθυκρισία τους, αποτελούσαν μια αντικειμενική φωνή hardcore gaming ενημέρωσης, μέσα σε ένα ωκεανό κονσολάδικης σήψης και προεφηβικής spamming ανωριμότητας.

GO1

Τα ψέματα όμως, αγαπημένα αδέρφια και συνοδοιπόροι μας, τελειώνουν εδώ. Κατόπιν εξώδικου που δεχτήκαμε από το Smalltimebigshit.com, την αληθινή πηγή όλων των «αμερόληπτων» και «εκλεκτικών» παρουσιάσεών μας, αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας, προκειμένου να περισώσουμε τα κουρέλια της αξιοπρέπειάς μας και να μας επιτραπεί να εκτίσουμε τις ποινές μας, ως συναρμολογητές φορτιστών Wii U σε εργοστάσιο νότια της επαρχίας Γκουιζού της Κίνας.

Ακόμη και αυτή η επιστολή γράφεται από το αμπάρι του μεταγωγικού C-130 που σιδηροδέσμιους μας μεταφέρει στον τόπο της μεταμέλειάς μας. Όσο και να προσπαθήσαμε να το κρύψουμε επιμελώς κάτω από τις φλασάτες διαφημίσεις και τον παντοδύναμο social media τραμπουκισμό μας, κάθε μας παρουσίαση εμφανιζόταν τουλάχιστον μια εβδομάδα μετά από την αντίστοιχη κάλυψη του Smalltimebigshit.com. Οι δε «πρωτότυπες» απόψεις μας, δεν αποτελούσαν τίποτε άλλο παρά ανασκευή των κειμένων των λαμπρών, σχεδόν αυτιστικών αγίων του gaming που είναι οι συντάκτες του STBGS.com. Θα μας συγχωρέσετε την ανακρίβεια της συντομογραφίας, αλλά έχει έλθει η ώρα της εξομολόγησής μας και όλα πρέπει να έρθουν στο φως.

GO2

 

Κολλημένοι από εφηβική ηλικία στις κονσόλες μας, δεν γνωρίζουμε καν την ύπαρξη ανεξάρτητων ή μικρότερων τίτλων και δεν υπήρχε περίπτωση να αναγνωρίσουμε την ποιότητα, ακόμη και εάν μας στυλιάριζε στο κούτελο. Ο ακατονόμαστος, υπερ-σνομπ, ψευδό-δανδής Στέφανος «Borracho» Κουτσούκος, φερόμενος ως εγκέφαλος αυτής της εκστρατείας ψεύδους («Έλα μωρέ, ποιος το έχει ακούσει το Smalltimebigshit.com τώρα, κάτσε να δεις πως βγαίνουν τα hits μεγάλε…») χασκογελούσε επάνω από το αγαπημένο του Xbox One, με το Titanfall να φορτώνει, καθώς ψίχουλα από Doritos σκορπούσαν από τα κίβδηλα χείλη του. Ο γνωστός πλαστογράφος Μάνος «Manos426f» Καρκαλέμης, έγραφε δήθεν «ενημερωμένες» κριτικές για point and click adventure παιχνίδια ενώ είναι γνωστό πως η τελευταία κονσόλα που ακούμπησε ήταν το Game Boy Advance στο Γυμνάσιο. Πρώτος όμως στην συρραφή κειμένων και εντυπώσεων, καπηλευόταν την σκληρή δουλειά των Άζωων Μαχητών του Τίποτα και σας πουλούσε ανερυθρίαστα «έγκυρη ενημέρωση». Για τον μέθυσο Παύλο «Northlander» Γεράνιο και τους συνενόχους του Κώστα «Hellion» Καλλιανιώτη και Νίκο «Volrath» Καλαγκιά, τρέμει η πένα μου καθώς θυμάμαι τα βροντερά τους γέλια μέσα στη νύχτα, ενώ περίμεναν ένα χαλαρό τεταρτάκι μέχρι να φορτώσει το επόμενο επίπεδο του Destiny. “Αυτά είναι παιχνίδια” έλεγαν διαρκώς, «αλλά γράψε εκεί και για τα κοροΐδα τίποτε indie χαζομάρες, θα μας λένε και μούρες και εστέτ μετά, κάτσε να δεις».

Για τον Βασίλη «Kuivamaa» Ξερικό, τον λόγο φυσικά θα έχει η δικαιοσύνη, καθώς έχει αποδειχθεί πως η μοναδική του επαφή με το hardware και τα API’s που τόσο αρέσκεται να σεμνύνεται πως γνωρίζει σε βάθος, ήταν το αποτυχημένο τσιπάρισμα ενός PS2, στα πίσω χρόνια τα παλιά, όταν οι δεινόσαυροι περπατούσαν ακόμη την Γη. Υποβοηθούμενος από τον Γιώργο «Sephir» Δεμπεγιώτη, έναν άνθρωπο ο οποίος δεν διστάζει να κυκλοφορεί στα γραφεία μας με μπλουζάκια Assassin’s Creed ενώ δεν έχει αφιερώσει περισσότερο από ένα τέταρτο συνολικά στην σειρά («Βρε κοροΐδο, όλα ίδια είναι, θα διαβάσουμε τι γράφει το SMBGS.com και θα βγει κειμενάρα στο ρελαντί».), αρέσκεται να εκτελεί τα σκοτεινά θελήματα του αρχισυντάκτη και σιωπηλής δύναμης της «ομάδας», Αλέξανδρου «Admiral» Γκέκα.

GO3

 

Πολύ σωστά διαβάσετε. Τα άθλια ψέματα του Ragequit.gr περί ουτοπικής αναρχίας και δημοκρατικής διαχείρισης του ιστοτόπου από τους συντελεστές του, δεν ήταν τίποτε άλλο, από ζεστός, αχνιστός αέρας. Κάτω από την σιδερένια γροθιά του Γκέκα, εξαπατήθηκαν οι αγνοί Στέφανος «ZombieCow» Βίσκοβιτς, Τέρενς «Adhan» Κουίτ , Νίκος «Tsok» Τσοκτουρίδης, Ρήγας «rikimaru» Κουιτίδης και Γιώργος «Solaufein» Γασπαράκης. Τα αμύθητα πλούτη της gaming δημοσιογραφίας που τους υποσχέθηκε ως αντάλλαγμα για την ενασχόλησή τους με την συγγραφή δήθεν «ψαγμένων» παρουσιάσεων, ουσιαστικά μεταφράστηκαν σε καταναγκαστικά έργα στο εργοστάσιο παρασκευής συσκευασμένου φραπέ, του γνωστού διαπλεκόμενου επιχειρηματία, Βασίλη «GrMadness» Χατζίκου.

Οι απειλές θανάτου της ηθικά, συγγραφικά και πνευματικά χρεωκοπημένης «συντακτικής ομάδας» του Ragequit.gr, δεν θα περάσουν. Οι πληγωμένοι «interns» σήμερα μιλάνε την γλώσσα της αλήθειας για την εκμετάλλευση και το ψεύδος του ιστοτόπου.

GO4

Gameover κυρίες και κύριοι. Τα άρθρα μας είναι κλεμμένα. Οι απόψεις μας κίβδηλες. Λυπούμαστε. Ελπίζουμε η συναρμολόγηση δυο εκατομμυρίων φορτιστών Wii U στο Γκουιζού να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε και πάλι την αληθινή καρδιά της πονεμένης υπόθεσης που ονομάζουμε «gaming δημοσιογραφία». Μέχρι τότε, η λειτουργία του παρόντος ιστοτόπου, αναστέλλεται επ’ αόριστόν. Τα κέρδη από τα διαφημιστικά banners μας θα διατεθούν για την κατασκευή σταθμών πρώτων βοηθειών στην Ειδομένη, ένα ελάχιστο πρώτο βήμα μεταμέλειας από μεριάς μας. Να διαβάζετε Smalltimebigshit.com ανελλιπώς. Τα παιδιά γνωρίζουν. Εμείς αντιγράφουμε. Και ντρεπόμαστε γι’ αυτό.

Σας ευχαριστούμε για όλα και φροντίστε να αγοράσετε Wii U του χρόνου. Θα έχετε εγγυημένα ένα κομμάτι μας στο σπίτι σας.

Με το κεφάλι χαμηλά, αλλά όχι ακόμη νικημένοι,

Ragequit.gr

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

26 Comments

 1. Μα…είναι προφανές. Κάθε indie review που δημοσιεύουμε είναι ξεσηκωμένο από αλλού. Δεν κάνουμε καν τον κόπο να ανασκευάσουμε πλήρως τις απόψεις. Η δικαιοσύνη μας δαγκάνει βαριά και αναγκαζόμαστε να ομολογήσουμε. Gameover man.

 2. Ναι είναι αλήθεια. Όλα αυτά. Η αντιγραφή, οι τζεντάι, τα κατεστραμμένα μου όνειρα. Μου υποσχέθηκαν ρύζι και χαρέμια και τώρα σκάβω στο χωράφι ρυζιού, διαβάζω Ρυζο-σπάστη και φτιάχνω πλαστικά κουκλάκια μικρό μου πόνυ στο εργοστάσιο στο Qinghai.

 3. Μην φοβάστε ωρε!!!
  Εγώ, ο χακερότατος Λύγκας μόλις έριξα (με stealth) το άτιμο site το οποίο τόλμησε να απλώσει το σαπισμένο και μαύρο του χέρι, και να ρίξει το εξώδικο στο αγαπημένο μας site και forum Ragequit. Ύστερα από πολύωρη και ανελέητη μάχη στον κυβερνωχώρο με τους αντίπαλους χάκερ και στην κουζίνα με το σουφλε, μπορώ να πω υπερήφανα ότι το καταραμένο site http://www.Smalltimebigshit.com δεν υπάρχει πια. Ως απόδειξη των λεγόμενων μου , μπορείτε να πατήσετε στο link. Θα δειτε και εσείς με την σειρά σας, ότι το διαβολικό site STBGS.com μας αποχαιρέτησε δια παντώς!!!
  Καλό σας μήνα.

 4. καθώς θυμάμαι τα βροντερά τους γέλια μέσα στη νύχτα, ενώ περίμεναν ένα χαλαρό τεταρτάκι μέχρι να φορτώσει το επόμενο επίπεδο του Destiny.

  Nταξ δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με το αποπάνω. 😀
  Καλό μήνα παίδες.

 5. Καλό μήνα να έχουμε ρεμάλια. Μετά έχει ταξιδάκι στην Ταϊβάν, που έχει και κει λίγη δουλίτσα, στα κολαστήρια της foxconn. Έμαθα πως προσφέρεται και ειδική μονάδα παραγωγής στην οποία οι συναρμολογητές είναι ντυμένοι με στολές από τους αγαπημένους τους ήρωες από παιχνίδια της Sony και της Nintendo.

 6. Επιτέλους βγήκαν όλα στη φόρα. Μας τα έλεγαν οι διακεκριμένοι του χώρου που καθημερινά φτύνουν αίμα, αλλά εμείς δεν τους πιστεύαμε. Τελικά ήμασταν μισοπεθαμένοι και δεν θέλαμε να το αποδεχτούμε.

  Τσάμπα πήγε τελικά το spamάρισμα του F5 τω καιρώ εκείνω. Που να ήξερα τότε….

 7. Δεν τολμώ να φανταστώ τι μπορεί να λέει αυτή η μισοπεθαμένη κοινότητα πίσω από τα κόμμεντ που προβοκατόρικα δεν ανοίγει ο φυλλομετρητής μου.Το ότι δε τα κείμενα είναι καρμποναρισμένα από άλλους σκληροπυρηνικούς αστέρες του γκέημινγκ είναι γνωστό τοις πάσι. Καλά quotas για το wii u γκαρντάσια.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL