SPECIALS

Ξεκινά η υπηρεσία “Ragequit As a Service”

Το gaming αλλάζει, οι συνήθειες του κοινού εξελίσσονται και το αγαπημένο σας Ragequit.gr είναι υποχρεωμένο να αφουγκράζεται τον παλμό των πελατών του οπαδών του αλλά και όλης της κοινωνίας του gaming. Όπως όλοι καλά γνωρίζετε, το gaming δεν είναι επιχείρηση. Είναι πάθος, είναι καψούρα, είναι καλώς εννοούμενος οπαδισμός, είναι ατελείωτος έρωτας που δεν υπολογίζει όρια ή χρήματα. Κυρίως χρήματα. Ο gamer είναι τόσο κολλημένος με το αγαπημένο του χόμπι που δεν θα διστάσει να ξοδέψει αρκετά χρήματα, πολλά χρήματα ή ακόμα και γελιωδώς μεγάλα ποσά ώστε να στηρίξει εμπράκτως τα δοκιμαζόμενα και αναξιοπαθούντα μέλη της βιομηχανίας μεγάλης αδελφότητας του gaming.

Οι μεγάλοι εκδότες παιχνιδιών είναι βουτηγμένοι στα χρέη, βρίσκονται συνεχώς στο χείλος της καταστροφής και παρ΄όλα αυτά βρίσκουν το σθένος και τη γενναιότητα να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της ευγενούς τέχνης του gaming, όχι για τα κέρδη αλλά για την ιδέα. Μάλιστα ο συγκινητικός αλτρουισμός τους φαίνεται ξεκάθαρα στους ετήσιους ισολογισμούς τους, όπου οι publishers, για να μην αποκαλύψουν στους gamers οτι πραγματικά υποφέρουν και τους στενοχωρήσουν, παρουσιάζουν προς τα έξω οτι δήθεν θησαυρίζουν όσο ποτέ άλλοτε, σαν στοργική μάνα που σφίγγει τα δόντια στην ασθένειά της για να μην κλάψουν τα παιδιά της. Οι δε developers έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ανέχειας ώστε να ξεπουλούν για μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια τα studios τους, αδυνατώντας να τα βγάλουν πέρα. 

RaaS 04

Κανένας όμως κλάδος του gaming δεν υποφέρει τόσο από τα σημεία των καιρών όσο ο πραγματικός πυλώνας του χώρου, η μοναδική άμυνα του gamer απέναντι στα κύματα των άθλιων παιχνιδιών που απειλούν να τον καταπνίξουν, ο κρυστάλλινος ανδριάντας της ηθικής, της ανεξαρτησίας και της αμεροληψίας, οι game journalists. Πώς θα μπορούσε ο gamer να βάλει τάξη στο χάος της ζωής του χωρίς εμάς, τους κατελθόντες εκ των ουρανών του internet, να ξεκαθαρίζουμε χωρίς ίχνος αμφιβολίας εάν το Star Wars Battlefront είναι παιχνίδι του 91 ή του 92, αν πρέπει να κάνετε preorder την super special edition του Call of Duty που κοστίζει 150€ ή την extra ultimate edition που κοστίζει 250€, και γιατί πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας στους haters και να απολαύσετε το κορυφαίο RPG των τελευταίων 15 ετών, Dragon Age 2. Χωρίς δημοσιογράφους δεν υπάρχει gaming!

Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μίας νέας, προαιρετικής υπηρεσίας ονόματι Ragequit As a Service. Εδώ και καιρό μας στέλνατε ξεκάθαρα σημάδια οτι δεν σας αρκούσε η στήριξη του site μας μέσω της απλής επισκεψιμότητας και του κλικ στις διαφημίσεις. Δεν το λέγατε στα posts σας, στα comments ή στα emails που μας στέλνατε, αλλά ως πραγματικοί hardcore gamers έχουμε το δάχτυλό μας βαθιά μέσα στην κοινότητα των gamers και μπορούμε να αφουγκραστούμε τον παλμό της. Θέλετε να δώσετε περισσότερα. Νιώθετε την ανάγκη να στηρίξετε άνευ όρων την μεγάλη μας προσπάθεια. Χρειάζεστε για τον ψυχισμό σας να αισθανθείτε οτι είστε εδώ για εμάς. Επιτέλους τώρα θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε πράξη!

RaaS 01

 Τι είναι, λοιπόν, το περίφημο Ragequit As a Service; Πολύ απλά, είναι το μέλλον! Είναι ένας εντελώς νέος τρόπος κατανάλωσης απόλαυσης ποιοτικού διαδικτυακού περιεχομένου για τον gamer ο οποίος διαθέτει πιο πολλά χρήματα από μυαλό χρόνο.  Μέχρι τώρα όταν θέλατε να διαβάσετε το περιεχόμενο του site μας γράφατε τη διεύθυνση στον browser, βλέπατε τι σας ενδιέφερε στην πρώτη σελίδα και κάνατε κλικ στα άρθρα που σας ενδιαφέρουν ώστε να διαβάσετε το κείμενο, να δείτε τις screenshots και να διαπιστώσετε μέσω της βαθμολογίας εάν το παιχνίδι είναι για εσάς ή όχι. Πολλά περιττά κλικς, εντελώς “ξύλινη” διαδικασία ανάγνωσης χωρίς εκπλήξεις, άφθονος χαμένος χρόνος διαβάζοντας περιεχόμενο που μπορεί να μην σας ενδιαφέρει. Φτάνει πια! Πλέον η δομή του site μας αλλάζει, τόσο στην κεντρική σελίδα όσο και εντός των άρθρων. Ωστόσο, παρότι ολόκληρο το site μας θα υποστεί ριζικές μεταβολές και τροποποιήσεις ώστε να δώσει απόλυτη προτεραιότητα ίση έμφαση τόσο στους ταληροφονιάδες τζαμπαζτήδες δωρεάν αναγνώστες μας όσο και στις φάλαινες στους χρήστες του Ragequit As a Service, σας υποσχόμαστε οτι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στον τρόπο που απολαμβάνετε το αγαπημένο σας site. Αλήθεια. 

 Πάμε λοιπόν να δούμε ένα προς ένα όλα τα συναρπαστικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το Ragequit As a Service! Καταρχάς, πληκτρολογώντας στον browser τη διεύθυνση του site μας δεν θα δείτε πλέον την κλασική μας αρχική σελίδα με τους τίτλους των άρθρων αλλά μια σειρά από κουτιά που μπορεί να περιέχουν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε! Από εκπληκτικά reviews για τα τελευταία και πιο δημοφιλή games μέχρι αναλυτικούς οδηγούς αγοράς, ενδελεχή θέματα ειδικού ενδιαφέροντος και φυσικά τα αγαπημένα σας blog posts από τους συντάκτες που αγαπάτε! Τα κουτιά μας θα έχουν τρία διαφορετικά χρώματα: Το ασημένιο κουτί μπορεί να περιέχει παλιά reviews που έχετε ήδη διαβάσει, διάφορους οδηγούς αγορών που είναι πλέον παρωχημένοι, blog posts των συντακτών που απλώς ανέχεστε καθώς και μια επιλογή σχολίων στο forum από τους πιο… μέτριους χρήστες μας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες να ξεκλειδώσετε εκτός των ανωτέρω και ένα εντελώς φρέσκο review που σας ενδιαφέρει πολύ! Το άνοιγμα του κουτιού θα συνοδεύεται από διάφορα οπτικά και ηχητικά εφέ ώστε να νιώθετε σαν τζογαδόρος μπροστά στον κουλοχέρη ένα αίσθημα περηφάνιας και ολοκλήρωσης για το επίτευγμά σας! 

RaaS 02

Τα πράγματα αλλάζουν εάν επιλέξετε να ανοίξετε το χρυσό κουτί! Τα κουτιά αυτού του χρώματος δίνουν στον πελάτη χρήστη σημαντικά αυξημένες αλλά πάλι στατιστικά ασήμαντες πιθανότητες να ξεκλειδώσει rare περιεχόμενο όπως πολλαπλά reviews φρέσκων παιχνιδιών, διαγωνισμούς με δώρα αποκλειστικά για εσάς και αρθρογραφία όχι από τις δευτεράντζες του site (Κουτσούκος, Γκέκας, Καλλιανιώτης) αλλά από τους κορυφαίους αρθρογράφους του διαδικτύου! Θέλετε κάτι ακόμα πιο συναρπαστικό; Μην ανησυχείτε, έχουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς! Το εκπληκτικό, ασυναγώνιστο, φανταστικοτρομερό πλατινένιο κουτί, το άνοιγμα του οποίου σάς εγγυάται το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο μια και είναι γεμάτο με όλα τα τελευταία reviews αλλά και διάφορα ultra rare καλούδια όπως θετικό review του Καλλιανιώτη για παιχνίδι της Bethesda, review του Borracho το οποίο δεν έγραψε όντας τύφλα στα ουίσκια και, αν μπορείτε να το φανταστείτε, ακόμη και άρθρο του Δημήτρη Σκιάννη!

Καταλαβαίνουμε οτι το κορμί σας πάλλεται από ενθουσιασμό για να ζήσετε αυτή τη νέα εποχή του site αλλά πρέπει να αναφερθούμε για το τυπικό και στο πρακτικά ασήμαντο κομμάτι της τιμολόγησης, οπότε κάντε μια παράγραφο υπομονή και θα επιστρέψουμε αμέσως στα happy thoughts! Το άνοιγμα ενός ασημένιου κουτιού θα κοστίζει μόλις 1,99€, μια τιμή που πιστεύουμε οτι είναι προσιτή σε όλους για ένα προϊόν που εγγυάται οτι ένα από αυτά τα άρθρα που θα ξεκλειδώσετε θα είναι ανεκτής ποιότητας, έστω κι αν είναι παλιό. Το χρυσό κουτί, με τιμή 4,99€, πιστεύουμε πως θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τον πολυάσχολο ragequitter που θέλει να απολαύσει πoιοτικό περιεχόμενο με έναν απλό και γρήγορο τρόπο. Τέλος, το πλατινένιο κουτί των 12,99€ είναι ξεκάθαρα η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον φανατικό του site που θέλει να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να διαβάσει κάτι που τον ενδιαφέρει!

Επειδή όμως στο internet υπάρχουν διάφοροι κακεντρεχείς εγκάθετοι κακοπροαίρετοι που θα ισχυριστούν βλακωδώς οτι όλες αυτές οι αλλαγές γίνονται με στόχο να κονομήσουμε, θα τους αποστομώσουμε εδώ και τώρα ξεκαθαρίζοντας οτι ο μοναδικός μας στόχος είναι να δώσουμε στον πελάτη χρήστη του site περισσότερες επιλογές, όχι να τον αρμέξουμε. Δεν υπάρχει λόγος να ζαλίζετε το κεφάλι σας μπαίνοντας σε μια κεντρική σελίδα όπου η προσοχή σας αποσπάται από διάφορα άρθρα και δεν ξέρετε τι να πρωτοανοίξετε, χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Με το Ragequit As a Service γνωρίζετε οτι θα δείτε μόνο όσο περιεχόμενο αντέχετε να πληρώσετε θέλετε να διαβάσετε και ούτε λέξη παραπάνω, με αποτέλεσμα μια πιο ευχάριστη και ξεκούραστη εμπειρία. 

RaaS 03

 Ακόμη και αν ανήκετε στο γκρουπ εκείνο των χρηστών μας που δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα αλλά επιθυμείτε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο, μην ανησυχείτε γιατί δεν σας έχουμε ξεχάσει! Σας έχουμε γραμμένους στα φρύδια μας αλλά δεν σας ξεχάσαμε. Το άνοιγμα των κουτιών μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο με τη δαπάνη χρημάτων αλλά και με τη συγκέντρωση των Ragequit coins, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πολύ εύκολα και χωρίς καθόλου κόπο, συμμετέχοντας απλώς στην κοινότητά μας και κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις. Κάθε κλικ σε διαφήμιση που είναι αναρτημένη στο site αποδίδει άμεσα ένα Ragequit coin στο λογαριασμό σας, ενώ κάθε post που κάνετε στο forum σας δίνει 5 ολόκληρα Ragequit coins! Αν ανήκετε στα πιο ενεργά μέλη της κοινότητάς μας που ποστάρουν ενδιαφέροντα καινούρια threads τότε θα απολαύσετε 15 Ragequit coins για κάθε thread που θα ξεπεράσει τα είκοσι posts! Όπως βλέπετε λοιπόν η δαπάνη χρημάτων δεν είναι σε καμμία περίπτωση απαραίτητη για την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του site και οι πιο φανατικοί χρήστες μας δεν θα δυσκολευθούν καθόλου να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό από Ragequit coins για να ξεκλειδώσουν πλατινένια κουτιά!

(Το ξεκλείδωμα ενός ασημένιου κουτιού απαιτεί δέκα εκατομμύρια Ragequit coins, το χρυσό κουτί κοστίζει 400 εκατομμύρια Ragequit coins και το πλατινένιο κουτί χρειάζεται 8 δισεκατομμύρια Ragequit coins. Ημερήσιο μέγιστο όριο συγκέντρωσης Ragequit coins είναι τα 20. Happy grinding φτωχομπινέδες)

 Η υπηρεσία Ragequit As a Service θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μερικές ημέρες μετά τον εορτασμό των πέντε ετών από την έναρξη λειτουργίας του site. Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να σας πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστούμε κορόιδα” μέσω αυτής της πρωτοποριακής υπηρεσίας. Είμαστε βέβαιοι οτι θα την απολαύσετε και περιμένουμε ασφαλώς τα σχόλιά σας, είτε στο forum όπου τα bans θα πέφτουν σύννεφο για όσους εξυπνάκηδες αρχίσουν να διαμαρτύρονται είτε στην ειδική διεύθυνση email για feedback σχετικά με την υπηρεσία, wedontgiveafuck-at-ragequit-dot-gr. Καλή σας διασκέδαση και χρόνια μας πολλά!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

17 Comments

 1. Επιτέλους, οι παρωχημένοι γεροξεκούτηδες που συστηματικά γράφουν μόνο κείμενα και αρνούνται να προωθήσουν λίγο πχιοτικό DD-περιεχόμενο αρχίζουν και νερώνουν το κρασί τους και συμβαδίζουν με τους καιρούς. Ιδανικές αλλαγές για τον εορτασμό των πέντε ετών Ragequit, όριό μας πλέον μόνο ο ουρανός.

  Να σημειωθεί ότι θα στα σχέδια υπάρχει και υπηρεσία όπου θα μπορείτε να βλέπετε live άνοιγμα κουτιού από Χ χρήστη για να δείτε τι κερδίζει. Φυσικά, δεν θα μπορέσετε να διαβάσετε τα άρθρα που κέρδισε με τον ιδρώτα του, αλλά είναι άλλη μία κίνηση για να φέρει την κοινότητα πιο κοντά. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω εγγραφής και συνδρομής. Με κάθε νέα εγγραφή κερδίζετε 20 ολόκληρα coins που δεν προσμετρούνται στο ημερήσιο όριο.

  Θα κυκλοφορήσουν και λίστες ερωτήσεων όπου θα ακροαστούμε τις επιθυμίες των χρηστών μας, ώστε να φτιάξουμε και ένα Community’s Favourites lootbox. Από την κοινότητα για την κοινότητα, γιατί είμαστε μέσα στα πράγματα και τις εξελίξεις.

 2. Λοιπόν, ως επίσημος beta tester του νέου προγράμματος, δηλώνω πραγματικά ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!

  Υπάρχουν δυστυχώς κάποια μικρά bugs ακόμη…για παράδειγμα, σε κάθε πλατινένιο κουτί (απίστευτο VFM, σπεύσατε!) πέφτει πάτα γκαραντί αρθράκι του πουθενά του Κουτσούκου και πολύ μου τη βαράει με το όλο δήθεν κουλτουροψαγμένο στιλάκι του. Εγώ αδερφέ θέλω σκινάκια όμορφα για τα ψηφιακά μου γκάνια…τί πάνε και μου σερβίρουν φούμαρα και κουταμάρες περί ψυχών και διδαγμάτων;

  Αν και γενικά δεν εμπιστεύομαι το Ragequit (site χωρίς ρηβιού του FIFA, προφανώς δεν είναι site) πιστεύω πως με αυτή τη γενναία και τολμηρή κίνηση, θα δημιουργήσει μόδα την οποία θα σπεύσουν να ακολουθήσουν και τα πραγματικά gaming sites της χώρας!

  Επίσης, ευχαριστώ πολύ, μέσα για την κλήρωση!

  Πιστοποιημένο post για απόκτηση +4 Ragequit Coins. Παρακαλώ κάντε like! Λαμβάνω 1 coin ανά 100 likes, όλοι μαζί μπορούμε!

 3. Προσωπικά σκέφτομαι ήδη να προτείνω την δυνατότητα έκδοσης “Ragequitοδάνειου” (από το διακοποδάνειο) για να μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει άμεσα όλες τις αρετές της καινούριας υπηρεσίας. Με χαμηλό επιτόκιο μόλις 3,5% και δυνατότητα εξόφλησης μέσα σε 20 χρόνια, η υπηρεσία θα είναι πια προσβάσιμη σε όλους, χωρίς το εισόδημα του αναγνώστη να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL