Borracho's CantinaEDITORIALS

Από Το Κασμίρ Με Αγάπη

Εσείς, πόσο ξύλο αντέχετε;

Πριν ξεκινήσουμε, Τακτικέ Αναγνώστη, θέλω να δεις καλά την παρακάτω φωτογραφία :

Το Μαγευτικό Κασμίρ

Αν και είμαστε ακόμα με τα γιομάτα-σοβάδες, ολόσωμα μπλουτζίν-τιράντες, είπα να αφήσω για δυο λεφτά την οξυγονοκόλληση στην άκρη και να αποπειραθώ να ανεβάσω κείμενο στην μαγευτική Wordpress εκδοχή του αγαπημένου μας ιστοτόπου.

Δεν θα βγάλω ακόμη ρακί και λουκούμ για κέρασμα, καθώς χρειάζεται μπόλικο ακόμη μερεμέτι προκειμένου η σελίδα να έλθει στα πρότυπα της Μεγάλης Χάρτας που συντάξαμε πίσω, στα τέλη του Φλεβάρη. Κουβεντιάζαμε και κλωθογυρίζαμε απαραίτητες αλλαγές για περισσότερο από χρόνο, αλλά κάτι το απερίγραπτα ερασιτεχνικό γιωτιλίκι μας, κάτι οι συνενοήσεις “χαλασμένο-τηλέφωνο” και φυσικά ο οδοστρωτήρας της Αληθινής Ζωής, έστελναν πάντοτε την υπόθεση “Ragequit v. 4. 0” στο βάθος του ντουλαπιού.

Ξέρω, αναρωτιέσαι “Καλά, πού είναι το λάπτοπ; Πώς παίζει μουσική;”

Με το μαχαίρι στο λαιμό και την ασφάλεια του προηγούμενου σάιτ να ωχριά ακόμη και μπροστά σε κεφάλι Ελβετικού τυριού, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην πολυθρύλητη αναβάθμιση, η οποία σηκώνει ολόκληρο post mortem/case study, φούλ κομπλέ με νούμερα, διαγράμματα και σέξι καμπύλες χρόνου/απόδοσης. Επειδή είμεθα μερακλήδες άνθρωποι, προφανώς και σιγοψήνουμε, ωσάν ζουμερό κοτόπουλο με κάρι, το πλήρες χρονικό του εκτροχιασμού μιας αναβάθμισης που αντί για δέκα ημέρες, κράτησε σχεδόν εξήντα και σώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε.

Όσο περιμένουμε την HBO να πληρώσει το υπέρογκο ποσό που ζητήσαμε ως ημιθανείς βεντέτες του χώρου όσο λοιπόν βάζουμε τις τελικές πινελιές στο ομορφότερο μπαρ που δεν άνοιξε ποτέ σε κανένα γαλαξία, σας προσκαλούμε, μέσα από την καρδιά μας και γεμάτοι άδολο, σπασικλεϊκο μεράκι, να ρίξετε βλέφαρο στο νεόκτιστο φόρουμ, να αρπάξετε την ευκαιρία προκειμένου να διαβάσετε συλλεκτικές κειμενάρες του 2013 από τον ακόμη πεινασμένο και πλήρη τριχοθυλάκων Ποράτσο παλαιότερα κείμενα που τυχόν ξέφυγαν του ραντάρ σας και φυσικά, να ετοιμαστείτε για τα καλύτερα.

Κυρίες και κύριοι, καλωσήλθατε στο μέλλον. Την αποτελεσματικότητα. Την πρόοδο. Τις μουτσούνες μας ορισμένες κατραπακιές και χρόνια αργότερα. Την ιστορία μας.

Και εδώ, εντελώς τυχαία, βλέπουμε ένα φοβερό παραδοσιακό κασμίρι. 999 ευρώ για εσένα, αετομάτη αναγνώστη, φιλική τιμή!

 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

10 Comments

  1. Να ξαναπώ τις μεγιες μου. επιτελούς ενοποιημένο και ωραίο. όταν βγάλετε και τις ρακές στείλτε καμία Σέρρες ο/

  2. Στα σοβαρά τώρα μπήκε bot και σχολίασε στο editorial…

    Μέχρι και τα memes δημιουργούνται από μόνα τους πλέον, σε τέτοιο σημείο αυτοματισμού έχουμε φτάσει στη νέα πλατφόρμα.

Leave a Reply

Back to top button
en_USEN