LATEST NEWS

Ψηφιακό σφηνάκι Vol. 6: Κερδίστε ένα Torchlight 2!

Ενα από τα καλύτερα action/RPG της χρονιάς που μας πέρασε και μεγάλος αντίπαλος του Diablo 3, το Torchlight 2 είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας απασχολήσει για πάρα πολλές ώρες. Μέσω του Ragequit.gr, σας δίνεται η ευκαιρία ένα (1) αντίτυπο (είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό στο Steam) να γίνει δικό σας. Πώς; Απλά γράφεστε στο site μας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Προσοχή μόνο, όσοι έχετε κερδίσει παιχνίδι κατά τις προηγούμενες κληρώσεις μας και θέλετε να διεκδικήσετε και αυτό τo παιχνίδι, λέτε σε δύο (2) φίλους σας να κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώνετε παρακάτω, μαζί με το σχόλιό σας, τα ονόματα εκείνων που σας έβαλαν στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την ώρα 23:59 της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αν είστε εσείς αυτός!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

49 Comments

  1. Εφτασε η ώρα να μας κάτσει η “μπίλια”…

    *Μπράβο ρε παιδιά με τους διαγωνισμούς! Είναι γνωστό οτι το τσάμπα είναι πιό γλυκό! 🙂

  2. Αυτό το θέλω σίγουρα !! Θα επιστρατεύσω 2 φίλες για να βοηθήσουν να κερδίσω !!! I’ll be back !!!

  3. Επιστράτευσα την Eleni Psarri και την Pavlina Mylonidou ως αθώες κορασίδες να με βοηθήσουν στην απόκτηση αυτού του τέλειου game !!! Εν αναμονή λοιπόν για την κλήρωση !!!

  4. Είχα παίξει το πρωτο που ηταν δώρο απο το PCM, οπότε είμαι μέσα και για το δεύτερο καθώς σπάνια παίζεις τέτοια διαμάντια δωρεάν 😉

  5. Και ‘γω μέσα….το ήθελα πολύ καιρό και δεν κατάφερα να το πάρω στα sales….
    Στην κλήρωση με έβαλαν οι “Hectoras Lollichop” και “Konstantinos Zisimopoulos” 😉

  6. Επειδη κερδισα και πρεπει να φερω 2 likes φερνω τους Petros Liarmakopoulos Liarmakopoulos και Μαριος Μπαμπε ολα οκ;

  7. Επανέρχομαι δριμύτερος και με βάζω και σ’ αυτό το διαγωνισμό. Έφερα και τους Spyros Kopsidas και Evagelia Malfa. 🙂

  8. Κι εγώ μέσα. Αν είναι έστω και το 1/10 του καταπληκτικού πρώτου, τότε αξίζει να το δούμε.

  9. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και νικητής ανακηρύχθηκε ο χρήστης με το username basilhs23! Θα ειδοποιηθεί στο e-mail επικοινωνίας με το οποίο έχει εγγραφεί στο site, για να παραλάβει το δώρο του. Συγχαρητήρια!

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN