LATEST NEWS

To Battlefield 4 αποκαλύπτεται στις 27 Μαρτίου

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό οτι η Electronic Arts ετοιμάζει πυρετωδώς το διάδοχο του Battlefield 3, αφού νωρίτερα υπήρξαν διάφορα leaks σχετικά με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Πλέον η ΕΑ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποκαλύψει σε όλο τον κόσμο τη ναυαρχίδα της, καθώς ο επίσημος λογαριασμός της εταιρίας στο Twitter ανέβασε ένα σύντομο video από το (κατά τα φαινόμενα) επερχόμενο trailer του παιχνιδιού. Στα λίγα αυτά δευτερόλεπτα που διαρκεί το video βλέπουμε ξεκάθαρα την ημερομηνία 27/3, όπερ σημαίνει οτι βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του Βattlefield 4. Θυμίζουμε οτι πέρυσι υπήρξε μια διαρροή από την EA China, σύμφωνα με την οποία στο επόμενο Battlefield θα δούμε την επιστροφή του Commander Mode από το Battlefield 2 αλλά και always-on DRM, στοιχείο που μάλλον έχει μικρή σημασία σε έναν ούτως ή άλλως multiplayer τίτλο. Περιμένουμε λοιπόν την 27η του Μαρτίου για την πρώτη γεύση από το νέο modern military shooter της ΕΑ.

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

2 Comments

  1. Προσωπικά πιστεύω ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουν είναι να παρατήσουν τελείως το singleplayer. Και όλοι αυτοί οι πόροι να αφιερωθούν σε περιεχόμενο και optimize του multiplayer.

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN