LATEST NEWS

Το Crysis 3 πλησιάζει

Η Crytek ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Crysis 3, το οποίο, όπως ισχυρίζεται η εταιρία, θα “γονατίσει” τα PC μας για να το απολαύσουμε σε όλο του το μεγαλείο, όπως έκανε το πρωτότυπο παιχνίδι.

Για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τους ισχυρισμούς αυτούς, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2013, όπου θα κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι στην Ευρώπη.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

5 Comments

  1. Xμμμμ, κάτι το Far cry 3, κάτι το Crysis 3, νομίζω είναι εμφανές ότι αρχίζουμε σιγά σιγά να επιστρέφουμε σε εποχές που τα FPS στρεσάρανε έντονα, μέχρι και καθιστούσαν ανεπαρκείς, τις κάρτες γραφικών μας.
    Σίγουρα κάποιοι θα ικανοποιούνται, καθώς θα βλέπουν τα γραφικά που μπορούν να βγάλουν τα σύγχρονα παιχνίδισ στα PCs, αρκετοί άλλοι όμως δε θα χαίρονται καθόλου…

  2. Ok μια στιγμή να πεταχτώ στη ΝΑΣΑ να τους πάρω πίσω το λάπτοπ που τους δάνεισα…

  3. Είχα βρει κλειδάκι για την Alpha testing version, και η GPU μου την άκουσε (δεν έπαιζε καν βασικά) :Ρ

  4. Με χαλάει πολύ αυτή η τακτική προσωπικά. Και με χαλάει ακόμα πιο πολύ ότι το λέει και με καμάρι η crytek.

  5. Το πρώτο crysis δε με τράβηξε να το παίξω πάνω από 2 ώρες.Το δεύτερο το παίζω τώρα και πάλι δε με τραβάει αλλά θέλω από περιέργια να δω τι στο διάολο έχει αρέσει σε τόσο κόσμο,οπότε το συνεχίζω μέχρι να το τερματίσω.Ας ελπίσουμε οτι το 3ο μέρος θα μου αρέσει επιτέλους αν και η δήλωση περί γονατίσματος του pc δε μου αρέσει 🙁

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN