LATEST NEWS

Dear Esther: Landmark Edition κυκλοφορεί Αύριο!

Αύριο 14/2 θα κυκλοφορήσει η Dear Esther: Landmark Edition για PC και MAC. Η συγκεκριμένη έκδοση μεταφέρει το Dear Esther από την αρχική Source engine στη Unity 5. Επιπλέον, περιλαμβάνει remastered έκδοση του audio και νέο commentary με τους developers. Για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης προστέθηκαν μεγαλύτεροι υπότιτλοι και το crosshair. Τέλος θα προστεθούν Steam Achievements.

Αύριο επίσης συμπληρώνονται 5 χρόνια από την κυκλοφορία του Dear Esther και η Landmark έκδοση στα εορταστικά πλαίσια θα δοθεί δωρεάν στους ήδη κατόχους του τίτλου, ενώ θα πωλείται και ξεχωριστά.

Σας αφήνουμε με το teaser trailer

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN