LATEST NEWS

[UPDATED] Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη του Divinity: Original Sin 2

Update: Η καμπάνια ξεκίνησε, με στόχο τα $500.000 και μέσα σε λίγες ώρες η χρηματοδότηση έχει ξεπεράσει το 60% του παραπάνω ποσού, όντας στα $301.000. Με τον ρυθμό αύξησης που παρουσιάζει, θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι εντός της αυριανής ημέρας, 27ης Αυγούστου, η χρηματοδότηση θα έχει εξασφαλιστεί.  

Αρχική είδηση: Μετά την εξαιρετική πορεία του Divinity: Original Sin, του οποίου την enhanced έκδοση αναμένουμε το φετινό Οκτώβριο, η Larian Studios ανακοίνωσε ότι στις 26 Αυγούστου θα ξεκινήσει νέα Kickstarter καμπάνια για το sequel του υπέροχου αυτού RPG.

Προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Divinity: Original Sin 2 δεν έγιναν γνωστές, καθώς πρόκειται να κοινοποιηθούν κατά την έναρξη της καμπάνιας, η οποία δεν αμφιβάλλουμε ότι θα είναι απολύτως επιτυχημένη. Αξίζει να τονίσουμε όμως ότι οι ιθύνοντες δείχνουν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν το δικό τους “Baldur’s Gate 2” και ευελπιστούν ότι η διαφορά ποιότητας του Divinity: Original Sin 2 με το προκάτοχό του θα είναι η αντίστοιχη μεταξύ Baldur’s Gate 2 και Βaldur’s Gate 1.

Μεγάλα λόγια και υποσχέσεις λοιπόν, προερχόμενα όμως από έναν developer που δείχνει να γνωρίζει που πατάει. Εν αναμονή λοιπόν…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

One Comment

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN