LATEST NEWS

Dream chamber, νέο adventure game από τη Microids!

Η περίοδος δεύτερης νιότης που περνάει η Microids, από τη στιγμή που πέρασε στο group της Anuman Interactive, έρχεται να πιστοποιηθεί με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου adventure game με τον τίτλο “Dream chamber”.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Charlie, γόνος πλούσιας οικογενείας, που στον ελεύθερο χρόνο που βρίσκει από τις πάμπολλες κοινωνικές υποχρεώσεις του, αρέσκεται να παριστάνει τον ντετέκτιβ.

Στα εγκαίνια ενός μουσείου, ο ήρωας γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μίας ληστείας με θύμα την πρώην κοπέλα του. Παρά την έντονη διαφωνία του πλούσιου θείου του, ο Charlie αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση και να μπλέξει στην πιο σπουδαία περιπέτεια της ζωής του. Σύμμαχος στην έρευνά του είναι η σπάνια ικανότητά του να επισκέπτεται τοποθεσίες στον ύπνο του και να ανακαλύπτει στοιχεία που σχετίζονται με παρελθοντικά γεγονότα.

Τα γραφικά του τίτλου έχουν hand-made cartoon χαρακτήρα και Microids-Anuman Interactive δηλώνουν ενθουσιασμένες με το παιχνίδι, η κυκλοφορία του οποίου απέχει μόλις 16 μέρες από σήμερα!

Μάνος Καρκαλέμης

Manos can't help but feel happy that he was actively involved in gaming writing in the years 2009-2017, when he was given the opportunity to write reviews for some adventure game gems, such as "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN