LATEST NEWS

Dungeons & Dragons : Chronicles of Mystara από την CAPCOM το καλοκαίρι!

Αδέρφια εκπατρισμένοι φλιπεράδες, ήρθε η ώρα μας.

Τούτο το καλοκαίρι θα δούμε στο Steam την HD εκδοχή των δυο φοβερών D & D arcade adventure παιχνιδιών, Tower of Doom και Shadows Over Mystara.

Ακολουθεί το σχετικόν ρηβήλ τρέηλερ για να μαθαίνουν οι νέοι και να σκουπίζουμε διακριτικά τα σάλια μας οι παλιοί.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

4 Comments

  1. Εχω παίξει και τα δύο δεκάδες φορές μέσω emulators, αλλά αυτή η έκδοση με “ψήνει” αρκετά, ιδίως αυτό το online co-op μέσω Steam. Πάντως HD graphics, προς το παρόν, δεν βλέπω…

  2. Αυτά είναι νέα !!! Γυμνάσιο ήμουν όταν έλειωνα το Shadow over Mystara στα arcade!!! Έπος το παιχνίδι !!! Και θα έχει και online co-op με 4 παίχτες, πράγμα δύσκολο και για τα arcade και για τους emulators, να τα συνδιάσεις. Έπεται λιώσιμο θερινό !!! Ας ελπίσουμε να προσθέσουνε και τίποτα έξτρα έτσι για το φαν της υπόθεσης !!

  3. Το “HD” φαντάζομαι σημαίνει “Δεν θα φαίνονται χάλια σε 24άρα οθόνη”. Κατά τ’άλλα ίδια είναι, αλλά ψήνομαι και ‘γω για 4απλό co-op από RQ και πολεμική ανταπόκριση 🙂

  4. Πωπω… Ελπίζω να πάω να πάει καλά (εγώ θα το στηρίξω) και να βγάλει η Capcom και άλλα από τα παλιά έπη. Θέλω Knights Of The Round, Magic Sword και Cadillacs & Dinosaurs!!!

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN