LATEST NEWS

GTA V: Gameplay trailer

Μπορεί επίσημα το GTA V να μην έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για PC, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε το gameplay trailer που δημοσιοποίησε η Rockstar, σταυρώνοντας τα δάκτυλά μας για χαρμόσυνες ανακοινώσεις σύντομα.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

7 Comments

  1. Ποιόοο άλλο παιδάκι καταχάρηκε που είδε πιστολίδι κοπιαρισμένο απευθείας από Max Payne 3; 😀

  2. Αντί να αγοράσετε κάποιο shooter,need for speed,sports simulator,dive simulator,flight simulator,splinter cell,pay day,far cry3 (κυνηγι ζώων) και sims πέρνετε το GTA V όλα σε 1 νοικοκυρεμένα…

  3. Αυτό σκεφτόμουν. Δε θέλω να ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες εργάστηκαν οι υπάλληλοι της Ρόκσταρ για να χωρέσουν τόσα πράγματα σε ένα γκέημ. :p

  4. Αυτά είναι καιρό είχα να δω τόσο υποσχόμενο trailer. Τη σειρά την είχα αφήσει στο Vice City, 11 χρόνια μετά άλλος κόσμος. Σε αυτό αγοράζουμε αμάξια, δεν τα κλέβουμε πια από ανυποψίαστους περαστικούς; Όπως και να έχει με όλα αυτά που μπορείς να κάνεις εκτός αποστολών με βλέπω να παίζω τένις (μπάσκετ;) ή να πέφτω με το παραπέντε όλη την ώρα, που μυαλό να κάνω τον κακοποιό!
    Φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, άντε να δούμε 🙂

  5. EDIT δίπλα από το μπάσκετ είναι ερωτηματικό που μπερδεύτηκε με την παρένθεση και χαμογελάνε.
    Πως και οι admins έχουν edit και εμείς όχι, πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές;

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN