LATEST NEWS

Injustice Gods Among Us: Έρχεται σε PC;

Από την ημέρα που το Mortal Kombat: Komplete Edition κυκλοφόρησε για PC, ο τίτλος των NetherRealm Studios και High Voltage Software καταλαμβάνει συνεχώς μία από τις κορυφαίες θέσεις στη λίστα πωλήσεων του Steam. Με βάση αυτό το δεδομένο, δεν αποτελεί ασφαλώς έκπληξη η φήμη οτι η NetherRealm Studios and Warner Interactive ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν PC version για το άλλο μεγάλο fighting game, το Injustice: Gods Among Us. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Injustice είναι βασισμένο στο comic universe της γνωστής εταιρίας DC και περιλαμβάνει μαχητές όπως ο Superman, ο Batman, ο Flash και η Wonder Woman. Το συχνά… μαρτυριάρικο site Amazon.fr περιλαμβάνει στις σελίδες του δυνατότητα preorder για την PC έκδοση του Injustice: Game of the Year Edition, με αναφερόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Νοεμβρίου 2013. Το συγκεκριμένο site συνηθίζει να αποκαλύπτει σημαντικές κυκλοφορίες πριν την ώρα τους, οπότε η PC version για το Injustice μοιάζει πλέον πάρα πολύ πιθανή.

[Πηγή: CVG]

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

8 Comments

  1. ‘Νταξ και τα Heavy Rain και RDR ακόμα exclusives…ντροπή.

    Στο προκείμενο τώρα, μπορεί να μην καίγομαι για το εν λόγω σύμπαν, αλλά περισσότερες κυκλοφορίες στη Μητέρα Πλατφόρμα είναι πάντα καλό πράγμα!

  2. ‘ελα να σας βλέπω ένα-ένα να ‘ρχεστε !

    που θα πάει γκέιμπ είναι αυτός θα κάνει τις μαγκιές του και ξεστρατίσα σόνι (και λοιποί devs) θα μετανοήσει 😀

  3. Όχι θα περιμένω μήπως και αποφασίσουν να το κυκλοφορήσουν για το PC. Λεφτά σε καμπίνες πλέον δε δίνω. 😛 Εδώ τσίμα-τσίμα έχω για τα Steam Sales. Brace yourselves!!!

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN