LATEST NEWS

King of Fighters XIII: Steam Edition

Πριν από λίγο καιρό ψάχναμε με το τουφέκι τα fighting games σε PC και τώρα δεν προλαβαίνουμε να μετράμε καινούριες κυκλοφορίες! Οι δαιμόνιοι ερευνητές της Steam registry είχαν ανακαλύψει εδώ και καιρό στοιχεία που αποδείκνυαν την επικείμενη κυκλοφορία του King of Fighters XIII στην πλατφόρμα της Valve αλλά μέχρι σήμερα είχαμε απλές ενδείξεις. Πλέον έχουμε απτές αποδείξεις αφού το επίσημο trailer του παιχνιδιού έχει ανέβει στο Steam ως προπομπός του ανεβάσματος της store page. Για του λόγου το αληθές, παρακολουθήστε το ακόλουθο trailer:

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

7 Comments

  1. Πλάκα κάνεις!!! Τα καλύτερα νέα που άκουσα σήμερα..! Ασχολείται με KOF και κανείς άλλος εδώ..;

  2. Το τελευταίο που έπαιξα σε emulator πρέπει να ήταν το KOF 2002. Το συγκεκριμένο πάντως με ψήνει για να θυμηθώ τη…τέχνη μου. :p:p

  3. Σε όλα τα KoF από το ΚοF98 έως το KoF00 είχα ξοδέψει αρκετές ώρες. Πρέπει να είχα παίξει και ένα σε “καμπίνα στοάς”, πιθανότατα το ’95. Δεν περιμένα ότι θα έρθει η μέρα που μέλος της σειράς θα εμφανιστεί στο pc. 😀

  4. Εδώ,εγώ. Haydern (αν θυμάμαι σωστά το ονοματάκι του) και ξερό ψωμί. Ειδικά η Special κίνηση/ελικόπτερο ( πετσόκομα λάρυγγα) μου χάραξε την αθώα μου ψυχούλα. ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! (Εντάξει, όχι τόσο αθώα ψυχούλα τελικά). Πολύ ξύλο λέμε αυτή η σειρά. Και οι ομάδες τριών χαρακτήρων κάτι απίστευτο.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN