LATEST NEWS

Δωρεάν το Minerva’s Den στο Steam

Update: Ευχαριστούμε θερμά τον Adahn για το φανταστικό τίπ του: Ακόμα και αν έχετε αγοράσει retail το Bioshock 2, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στο Steam πληκτρολογώντας το ίδιο key που είχατε βάλει στο GFWL και παίρνετε επίσης δώρο το Minerva’s Den. Εκπληκτική μόντα, δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται περί glitch ή σχεδίου και για πόσο καιρό θα ισχύει, οπότε επωφεληθείτε!

Με την ευκαιρία της τρέχουσας 2Κ Games sale στο Steam, η εταιρία αποφάσισε να χαρίσει στους κατόχους του Bioshock 2 ένα ενδιαφέρον δώρο: το DLC Minerva’s Den! Αν είστε ήδη κάτοχος του Bioshock 2 μέσω Steam θα δείτε οτι πλέον το Minerva’s Den έχει προστεθεί αυτόματα στη λίστα των διαθέσιμων DLC και μπορείτε να παίξετε άμεσα, αφού βεβαίως κάνετε update για να κατέβει το νέο περιεχόμενο. Με το ίδιο patch αφαιρείται επιτέλους το καταραμένο Games For Windows Live από το παιχνίδι, ενώ προστίθεται πλήρης υποστήριξη για gamepads καθώς και Steam Achievements. Αυτή λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαναπαίξετε έναν ποιοτικό τίτλο και να χαρείτε εντελώς δωρεάν το Minerva’s Den, ένα DLC που δικαίως συγκαταλέγεται στην (ολιγομελή) λίστα των κορυφαίων DLC από καταβολής του είδους.

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

24 Comments

  1. Νομίζω μπαίνει μέσα στο Bioshock 2. Εμένα ξεκίνησε μόνο του να κάνει update το παιχνίδι 3 gb 🙂

  2. Παίδες, μόλις ενεργοποίσησα το RETAIL αντίτυπό μου στο Steam. Απλά πήγα στο “activate a product on steam” και έβαλα τον κωδικό που βρίσκεται στο οπισθόφυλλο του manual. Είδα ότι πήρα δωρεάν και το Minerva’s Den. ΥΕΑΗ! :):):)

    EDIT (τρολολολ): Ξέρετε αν παίρνουμε κι αλλα DLCs (π.χ. protector trials) που ήταν έτσι κι αλλιώς δωρεάν εξαρχής στο gfwl?

  3. Yeap, το έκανα και’γω. Με το GFWL κωδικό ενεργοποίησα το παιχνίδι στο Steam και τσίμπησα και το Minerva’s Den. Για τα υπόλοιπα DLC δε γνωρίζω, αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σκάσει μελλοντικά κάποια καλή προσφορά με όλα τα DLC πακέτο.

  4. Πωωωω Άνταν είσαι ΜΑΓΚΑΣ λέμε! Κάμω το ίδιο πάραυτα! Λέω να δοκιμάσω και το Bioshock 1 for good measure 🙂

  5. Στέφανε το πρώτο Bioshock είναι Games for Windows ΣΚΕΤΟ (κοινώς drm-free). :p
    Δοκίμασε το, δε χάνεις τίποτα. 😀

  6. Eγω ρε παίδες που χω τα games σε σε εκείνο το retail bundle που τα χε και τα 2 μαζί τι θα κάνω για να το ενεργοποιήσω; Πείτε μου οτι έχασα το dlc για αυτο τον λόγο..

  7. Γεια σου ρε Adhan παικταρά!

    Εγώ πήρα φόρα και δοκίμασα να ενεργοποιήσω κι άλλα GFWL παιχνίδια (SF4, SF vs Tekken, DiRT 2, Bulletstorm), αλλά δυστυχώς δεν….

  8. Sandwraith λογικά αφού ήταν retail bundle, θα είχε δυο keys, σωστά; Αν βάλεις εκείνο του Bioshock 2, θα έχεις λογικά πάντα, τα ίδια αποτελέσματα!

  9. Όχι δεν είχε κανένα key.. Έγινε χωρίς key η εγκατάσταση. Ούτε καν manual δεν υπήρχε διότι ήταν 2 CD με τα games σε κάθε πλευρά ή ενα key τουλάχιστον πάνω στα CD.

  10. @Adhan Το Protector Trials μια φορά υπάρχει και φορτώνει κανονικά απο το μενού “Play Downloadable Content” (”http://bit.ly/1g8UTFE”), τώρα για κάτι multiplayer skin/weapon packs όπως Kill ‘Em Kindly και Sinclair Solutions δεν κοίταξα αν υπάρχουν ακόμα, αλλά λογικά θα είναι και αυτά ενεργοποιημένα.

  11. Το πόσο μου έσπασε τα νεύρα το GFWL δε λέγεται. Κάπου έχω χωμένο τον κολέκτορα, θα το τσεκάρω όταν παω σπίτι.

  12. Καλη κίνηση απλά μου το είχαν κάνει δώρο παλιότερα και η πλάκα είναι πως δεν το έχω παίξει πέρα από ένα μισαωράκι. Τέσπα, όπως και να ‘χει μπράβο στον Adahn.

  13. Ωπ, τέλεια! Το απόγευμα που θα πάω σπίτι δοκιμάζω να βάλω το key από την retail έκδοση του B2 στο steam.

  14. Sandwraith, τo παιχνίδι (το 2) μπορείς να το εγκαταστήσεις χωρίς key? Παίζει κανονικά? Δεν χρησιμοποιεί gfwl?

  15. Τελικά υπήρχε ενα στίκερ κάτω απο το cd του Βιοshock 1 που είχε τον κωδικό. Αμα δεν μου το λεγε ο Μόρτις ακόμα θα ψαχνόμουν:Ρ Αnyway ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις!!

  16. Και για να απαντήσουμε και μια ακόμα πιθανή απορία: Κάποιοι από εμάς ίσως είχαμε το παιχνίδι αγορασμένο και περασμένο στην list μας αλλά δεν το είχαμε κατεβάσει/εγκαταστήσει. Επειδή εγώ ανήκα σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία, το κατέβασα και το έτρεξα. Είχα το Minerva’s Den κανονικά, όπως και το Protector’s Trials.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN