LATEST NEWS

Remaster για το Fahrenheit

Μια αναπάντεχη έκπληξη μιας επιφύλασσε το διάσημο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon.com. Συγκεκριμένα, κάνοντας μια αναζήτηση στα προϊόντα του που διατίθονται προς πώληση, εντοπίζεται ότι στις 29 Ιανουαρίου 2015 (ναι, σε πέντε μέρες από σήμερα) πρόκειται να κυκλοφορήσει μια remastered έκδοση του Fahrenheit (γνωστό και ως Indigo Prophecy) της Quantic Dream.

Ομολογουμένως δεν είχαμε ακούσει κάτι επίσημο για τη συγκεκριμένη έκδοση, η οποία αναφέρεται ότι θα διαθέτει βελτιωμένα HD γραφικά, πλήρη υποστήριξη gamepads, ενώ ακολουθώντας τα πρότυπα των remastered εκδόσεων των Monkey Island, ο παίκτης θα μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ των γραφικών της πρωτότυπης έκδοσης και αυτών της remastered με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η τιμή του ανέρχεται στα 10$ (10€ δηλαδή μόλις εμφανιστεί στο Steam) και μένει να δούμε κατά πόσο η έκπληξη αυτή άξιζε το κόπο…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

14 Comments

  1. Μόνο εμένα μου φάνηκε Κουκουρούκου η πλοκή από τη μέση και μετά; 😛 (κατά τα άλλα μια χαρά είναι)

  2. Από τη μέση και μετά απλώς άρχισαν να εξηγούν τι γίνεται, εκεί που έψαχνες να βρεις άκρη όλοι άρχισαν να σου λένε για τη συνομωσία. Όπως όταν ο κακός σου φανερώνει όλο του το σχέδιο χωρίς λόγο. Εμένα άλλο με παρεξένεψε, αλλά είναι πολύ spoiler για να το γράψω εδώ φάτσα φόρα.

  3. Πιο πολύ απ’ όλα θυμάμαι τις μερακλίδικες σκηνές που έπαιζες κιθάρα στο διαμέρισμά σου. Μου έμαθε και το εξόχως σπαρακτικό “Santa Monica” των Theory Of A Deadman, οπότε είναι γραμμένο με τα καλύτερα γράμματα στο κιτάπι μου!

  4. Tελικά πρόκειται για μεγάλη αρπαχτή. Βασικά, το “μεγάλη” είναι understatement.

    Oι τύποι έβγαλαν ουσιαστικά ΤΟ ΙΔΙΟ παιχνίδι και το ονόμασταν remaster HD. Μάλλον πρόκειται για κανά κρυφό πείραμα σε κανά πανεπιστήμιο της Αμερικής, του στυλ “Δίνουμε το ίδιο πράγμα με άλλη ονομασία, να δούμε πόσους μαλάκες θα πετύχουμε για να το πουλήσουμε”.

    Και ένα βίντεο με τις “διαφορές” https://www.youtube.com/watch?v=BqSuf26uBX4

  5. Δεν μου κάνει εντύπωση. Η τόσο ξαφνική κυκλοφορία του εγκυμονούσε τέτοιου είδους κινδύνους. Pass.

  6. Αναμενόμενες οι μικρές διαφορές, remaster είναι όχι remake…
    Είχα παίξει το original από pc master οπότε δε με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο.

  7. Μόνο σε καμιά -80% έκπτωση ή bundle, για να είναι συμβατό με τα νέα λειτουργικά (το έχω σε κουτί από όταν είχε κυκλοφορήσει). Πολύ κρίμα πάντως. Αν δεν είναι να γίνονται ουσιώδη remakes, καλό θα ήταν τα παιχνίδια απλώς να κυκλοφορούν στο GoG ή ακόμη και στο Steam να βγαίνουν, να μην κοτσάρουν το “Remastered” γιατί όπως γράφουν και οι εκλεκτοί συνάδελφοι, καταντά καθαρή κοροϊδία.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN