LATEST NEWS

Reveal Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Walking Dead: 400 Days!

UPDATE: Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φίλους της εκπληκτικής σειράς της Telltale, καθώς το DLC επεισόδιο που συνδέει την πρώτη με την δεύτερη σαιζόν, κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Steam! Δε βλέπουμε την ώρα!

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ : Επιτέλους, έχουμε όλα τα στοιχεία για το 400 Days, το DLC επεισόδιο που θα συνδέει την πρώτη με την δεύτερη σαιζόν του εκπληκτικού The Walking Dead.

Θα κυκλοφορήσει ως DLC της πρώτης σαιζόν και θα αφηγείται τις ιστορίες πέντε νέων χαρακτήρων, οι οποίοι θα πρωταγωνιστούν στη δεύτερη σαιζόν. Μπορούμε να επιλέξουμε με οποιαδήποτε σειρά έναν από τους πέντε και να ζήσουμε την ιστορία του, με αποφάσεις που κάναμε στα προηγούμενα επεισόδια να επηρρεάζουν στιγμές του 400 Days, αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρουμε στο ίδιο το DLC, να μεταφέρονται στη δεύτερη σαιζόν.

Καθώς το The Walking Dead ήταν από τα αγαπημένα μας παιχνίδια για το 2012, δεν βλέπουμε την ώρα για το “400 Days” το οποίο κυκλοφορεί “σύντομα”.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

11 Comments

  1. Προς τέλος καλοκαιριού έχουν πει σε συνεντεύξεις, επίσημα τίποτα. Λογικά όμως και βάσει ιστορικού releases της Telltale, για 26-28 Ιουλίου το βλέπω.

  2. Λοιπόν παιδιά το επεισόδιο θα κοστίζει 4.99 usd (ελπίζω και για μας εδώ), στο επεισόδιο αυτό δεν θα μάθουμε τι έγινε με την αξιολάτρευτη clementine (κρίμα και είχα αγωνία:(), θα είναι ένα εντελώς καινούριο επεισόδιο με νέους χαρακτήρες (27 για την ακρίβεια) χωρισμένο σε 5 μικρές ιστορίες, ο,τι επιλογές έχουμε κάνει στο season 1 θα το επηρεάσουν όπως επίσης και την season 2 όταν με το καλό βγεί 😉 , οι δημιουργοί είναι ακριβώς οι ίδιοι όπως και στο season 1 και ονομάζεται 400 days γιατί όλα διαδραματίζονται για 400 μέρες απ’την μέρα της αποκάλυψης των ζόμπι! Αυτά! και αργεί να περάσει η μέρα!:)

  3. Αυτό με τις αποφάσεις τις Season 1 δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει, αφού ουσιαστικά η S1 είχε απλά “επίφαση” ελευθερίας – όποιες και αν ήταν οι επιλογές σου, το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο.

  4. elessar έχεις δίκιο και εγώ θέλω να δω κατά πόσο θα δουλέψει αυτό!τουλάχιστον έτσι μας λέει η telltale!

  5. Aaaaaaaaaaaaaand……. done.

    Κατ’ αρχάς, δυστυχώς εκεί στην Telltale το ότι 1 δολλάριο δεν ισοδυναμεί με ένα ευρώ, φαίνεται να το θεωρούν μικρολεπτομέρια για μίζερους bean counters, και την αγνοούν επιδεικτικά.

    Εντελώς προσωπικά, όσο και να λατρεύω το Walking Dead, θεωρώ πως θα ήταν καλύτερα το 400 Days να είχε κυκλοφορήσει ως δωρεάν πρόλογος για τη Season 2 (που άλλωστε ουσιαστικά αυτό είναι, με την Season 1 δεν έχει πρακτικά ΚΑΜΙΑ σχέση) ελάχιστα πριν την κυκλοφορία της.

    Αν και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να το πω “αρπαχτή”, μιας και είναι φανερό πως έχει γίνει φιλότιμη προσπάθεια να μας δώσουν περισσότερη από την Walking Dead εμπειρία που αγαπήσαμε, πετύχαν μόνο εν μέρη.

    Ναι, βιώνουμε πάλι σκληρές καταστάσεις που δείχνουν που μπορεί να φτάσουν οι άνθρωποι στον αγώνα για επιβίωση.

    Ναι, η ατμόσφαιρα παραμένει φοβερή, και η ψευδαίσθηση (γιατί τέτοια είναι) πως έχεις να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον παραμένει αναλλοίωτη. Illusion of choice είναι και το ξέρεις, αλλά τουλάχιστον την πρώτη φορά που παίζεις, καταφέρνει και σε κάνει να νιώθεις πως το τι θα αποφασίσεις είναι σημαντικό.

    Εκεί όμως που δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα το Walking Dead Season 1, είναι το δέσιμο με τους χαρακτήρες.

    Με ψύχραιμο hindsight, συνειδητοποιώ πως σε αυτό το θέμα, το 400 Days ήταν καταδικασμένο από την αρχή.

    Με συνολική διάρκεια που μετά βιας ξεπερνά την μια (1) ώρα, για να δείξει στιγμιότυπα από τις ζωές πέντε (5) επιζώντων, o συναισθηματικός αντίκτυπος της Carly, του Kenny και της Clementine, απλά δε μπορεί να υπάρξει.

    Πιο πολύ από όλους συμπάθησα τη Stefanie, ένα τελείως δευτερεύοντα χαρακτήρα, που πέντε λεπτά πραγματικού χρόνου από τη στιγμή που τη γνωρίζει ο παίκτης, βρίσκεται σε μια τελείως wtf κατάσταση, η οποία πραγματικά δε με έπεισε. Μου έδωσε την εντύπωση πως απλά οι σεναριογράφοι, δεδομένης της ασφυκτικής έλλειψης αφηγηματικού χρόνου, απλά είπαν “γάμα το, απλά βάλτην να κάνει αυτό και κείνο για να προχωρήσει η ιστορία και ξέχνα το character development”.

    Σε όσους το Walking Dead Season 1 δεν άρεσε για τον Α, Β, Γ λόγο, there is nothing to see here, το 400 Days δεν έχει τίποτα που θα μπορούσε να τους αλλάξει γνώμη.

    Για τους πολλούς φανατικούς φίλους του Season 1, που δε βλέπουν την ώρα για το Season 2, από τη μία είναι κρίμα να μη το δουν, από την άλλη 5 ευρώ για 1 ώρα μιας εμπειρίας που χωρίς σε καμιά περίπτωση να είναι κακή, είναι φτωχός συγγενής της Season 1, μοιάζουν πολλά. Wait for a sale.

    Θα κλείσω επαναλαμβάνοντας πως το 400 Days θα ήταν πιο τίμιο σαν ένας δωρεάν πρόλογος-promotion για τη Season 2, παρά σαν κατακλείδα της Season 1, που μεταξύ μας, απλά δε χρειαζόταν κάτι τέτοιο.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN