LATEST NEWS

Τι έκπληξη, το Rise of the Tomb Raider, εκτός απροόπτου, θα βγει τελικά και σε PC!

Eλάτε, μεταξύ μας τώρα, όταν διαβάσατε ότι το Rise of the Tomb Raider θα αποτελέσει αποκλειστικότητα του XBOX, πόσες μέρες δώσατε περιθώριο μέχρι να διαψευστεί η πληροφορία, ή έστω ν’ αρχίσουν οι φήμες ότι δε θα ισχύσει κάτι τέτοιο;

Δε χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες από εκείνη την ανακοίνωση, για να έρθουν στο φως οι πληροφορίες που λένε ότι ο εν λόγω τίτλος περιλαμβάνεται στη λίστα εκείνων που θα υποστηρίζουν το Mantle της AMD.

Κι αφού Mantle=PC, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Όλα δείχνουν ότι άλλη μία “σπουδαία” αποκλειστικότητα των κονσολών οδεύει προς πανηγυρικό φιάσκο και δε θα πρόκειται παρά για ένα ακόμη time-exclusive και τίποτα περισσότερο απ’ αυτό.

Μάνος Καρκαλέμης

Manos can't help but feel happy that he was actively involved in gaming writing in the years 2009-2017, when he was given the opportunity to write reviews for some adventure game gems, such as "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

10 Comments

  1. Προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Όλα τα TR από το πρώτο μέχρι το πιο πρόσφατο είχαν κυκλοφορήσει για PC. 🙂

  2. Ποιος παιζει 720 p 30 fps σε pc? Κανενας. Αφου δεν ντρεπονται να το 2014 να βγαζουν ακομα παιχνιδια 720 p 30 fps λογω κονσολων τι να πω…..

  3. Είπε ο άνθρωπος που μέχρι πριν λίγους μήνες είχε 19″ οθόνη και έφυγε προς το ηλιοβασίλεμα.

  4. Ο Phil Spencer της Microsoft δήλωσε ότι το Rise of the Tomb Raider θα είναι timed-exclusive στο Xbox One, οπότε η ύπαρξη της PC έκδοσης είναι σχεδόν σίγουρη. Το θέμα είναι απλά το πόσο θα διαρκέσει αυτή η “αποκλειστικότητα”.

  5. Γενικώς σε συνέντευξή του, μασούσε τα λόγια του γύρω από το “exclusiveness”. Ντόρος να γίνεται, θέλουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό με αυτά τα μέσα, απλό είναι το ζήτημα.

  6. Και μια ώρα μετά να βγει στα πισιά, δεν παύει να είναι μεγάλο φάουλ της S Enix και της Crystal Dynamics προς το φανατικό tomb raider κοινό και δη προς τους πισί γκέιμερς, οι οποίοι δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν το franchise. Προσωπικά με ξενέρωσε πολύ και δεν θα ασχοληθώ καν με το παιχνίδι.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN